Soortgelijke producten
Houding corrector - Zwart
Houding corrector - Zwart
Houding corrector - Zwart
Houding corrector - Zwart
Houding corrector - Zwart

MATCHU SPORTS

Houding corrector - Zwart

€2795

De houding corrector van Matchu Sports is universeel en door iedereen te gebruiken. Of je nou veel zit tijdens je werk of juist een actieve baan hebt, de houding corrector kan uitkomst bieden bij een

Kleur: ZWART
Maat:
ADULTE
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Matchu Sports

Beschrijving

Met de Matchu Sports houding corrector behoort een kromme houding voorgoed tot de verleden tijd. De houding corrector wordt ook wel een rugrechthouder genoemd, dit is ook precies wat hij doet! Door de banden onder de oksels aan te trekken, worden je schouders als het ware naar achter getrokken. Hiermee dwingt de corrector een rechte houding met een holle onderrug aan te nemen, wat weer rugklachten kan verminderen. Een groot deel van rugklachten wordt namelijk veroorzaakt door een slechte houding. Als je voorover gebogen zit, staat en beweegt zet je onnodig veel druk op je wervelkolom en spanning op je nek- en rugspieren. Door iets aan je houding te doen, kun je een groot deel van deze klachten voorkomen en zelfs laten verminderen.

De houding corrector is gemaakt van zeer stevig materiaal, vergelijkbaar met een autogordel. Je weet dus zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. De corrector is voorzien van een makkelijke klittenband sluiting, zodat je hem makkelijk aan- en uit kunt doen. Het bovenste gedeelte van de corrector is voorzien van een zachte voering, om het draagcomfort te verhogen. Indien gewenst is de corrector uitwasbaar met de hand. Wassen in de wasmachine kan versnelde slijtage veroorzaken en raden wij dan ook af.

  • Universeel – 1 maat
  • Helpt je een goede houding aan te nemen
  • Kan zowel tijdens het sporten als dagelijkse werkzaamheden gebruikt worden
  • Net zo sterk als een autogordel
  • Met handige klittenbandsluiting
  • Merk: Matchu Sports
  • Goede kwaliteit

Technische informatie

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading