BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Medicine ball - Medicijnbal - 1kg
Medicine ball - Medicijnbal - 1kg
Medicine ball - Medicijnbal - 1kg
Medicine ball - Medicijnbal - 1kg
Medicine ball - Medicijnbal - 1kg

MATCHU SPORTS

Medicine ball - Medicijnbal - 1kg

€1995

De medicine ball is een handig hulpmiddel om je core, balans en spierkracht te verbeteren. Werk met slechts één bal aan al je spiergroepen!

Kleur: GEEL
Maat:
1 KG
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Matchu Sports

Beschrijving

De medicine ball wordt ook wel een crossfitbal of gymbal genoemd. De bal kan gebruikt worden om vrijwel alle spiergroepen te trainen. De medicijnbal wordt zowel individueel als professioneel toegepast. Zo vind je de bal terug in de sportschool, bij trainingen van verschillende sporten en bij de fysio. Met de medicijnbal kan je veel oefeningen doen en dankzij de verschillende gewichten kan je ook nog eens goed variëren tussen zware en minder zware oefeningen. De bal is specifiek ontworpen voor het uitvoeren van oefeningen met veel herhalingen, zo dragen de oefeningen ook bij aan het verbeteren van je conditie.

De medicijnbal is gemaakt van stevig rubber, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over een lek. Het rubber is van hoge kwaliteit en daardoor is de bal zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Het patroon op de buitenkant van de bal voelt robuust aan. Dit robuuste karakter zorgt ervoor dat de bal niet uit je handen zal glijden tijdens de oefeningen. Het rubber om de bal zorgt ervoor dat de crossfitbal goed tegen een stootje kan en dat je vloer niet makkelijk beschadigd raakt. Je kan de medicijnbal in vijf verschillende gewichten komen. Elk gewicht komt in zijn eigen kleur.

MEDICINE BALL INFORMATIE:

  • Beschikbare gewichten: 1kg, 2kg, 3kg, 4kg en 5kg
  • Robuust patroon voor optimale grip
  • Onmisbaar voor fysiotherapeuten
  • Gemaakt van massief rubber
  • Onder andere geschikt voor krachttraining en revalidatie
  • Hoogwaardige kwaliteit

Technische informatie

  • LENGTE 20 cm
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading