MATCHU SPORTS

Rugsteun - lendensteun - Zwart

€34.95 −20%
€2795
*De uitverkoop begint op 5-5-2021

Een rugsteun of lendensteun gaat het doorzakken naar de meer bolle houding tegen. Het is perfect om overbelasting van de tussenwervelschijven tegen te gaan.

Kleur: ZWART
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Matchu Sports
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

Beschrijving

De functie van de rugsteun is vergelijkbaar met die van het Matchu Sports rugkussen. Deze uitvoering leent zich door zijn formaat echter een stuk beter voor gebruik in de auto of andere voorgevormde stoelen. Het zandzakje dat aan het kussen is bevestigd zorgt er voor dat het kussen op dezelfde hoogte blijft. Het rugkussen vermindert vermoeidheid en ondersteunt de holling van de onderrug. Het kussen verlicht pijn en spanning in de onderrug. Hierdoor kunnen rugklachten een stuk minder worden of zelfs verdwijnen. Het rugkussen is aan te raden voor mensen die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden veel zitten. Zitten wordt immers het nieuwe roken genoemd, dus het is belangrijk om een goede houding aan te nemen. Veel bureaustoelen hebben al een ingebouwde lendensteun, maar deze is vaak niet voldoende om écht verschil te merken. Vooral de goedkopere stoelen slaan hierbij vaak de plank nogal mis. Een kussen is een mooie manier om jouw stoel een upgrade te geven naar een super comfortabele stoel, die rugklachten ook nog eens doet verminderen.
Wat is een lendensteun?
Een lendensteun voorkomt doorzakken naar de meer bolle houding en gaat daarmee grote krachten tussen de wervelschijven tegen. Overbelasting van de tussenwervelschijven kan goed voorkomen worden door een steun te gebruiken. Lendensteunen zijn terug te vinden in veel autostoelen, maar niet in alle.
Rugsteun informatie:

Voorkomt doorzakken naar de meer bolle houding en gaat daarmee krachten tussen de wervelschijven tegen
Eenvoudig in gebruik
Perfect bij langdurig passief zitten tijdens werk of autorijden (met handig contragewicht)
Goede kwaliteit
Merk: Matchu Sports