Soortgelijke producten
Sport cups - Zwart/Grijs - Skull
Sport cups - Zwart/Grijs - Skull
Sport cups - Zwart/Grijs - Skull
Sport cups - Zwart/Grijs - Skull
Sport cups - Zwart/Grijs - Skull

MATCHU SPORTS

Sport cups - Zwart/Grijs - Skull

€3295

Unieke siliconen Cupping pods voor het behandelen van mobiliteit en bewegingsstoornissen door een betere doorbloeding. Bevat 4 pods met 2 verschillende maten. Incl. opbergdoosje.

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Matchu Sports

Beschrijving

Bindweefsel speelt een belangrijke rol in het menselijk lichaam. Je zou het kunnen zien als beweegbare lijm of elastiekjes die de lagen en structuren van het menselijk lichaam met elkaar verbinden. De Matchu Sports Triggerpoint Cupping pods worden gebruikt voor het behandelen en verbeteren van mobiliteit en bewegingsdysfuncties. De cups zorgen ervoor dat de druk op het weefsel onder de cups direct wordt verlicht. De cups zuigen zich vacuÜm waardoor er meer spanning op de huid rondom de cups komt. Dit zorgt onder meer voor een verbeterde doorbloeding, een grotere range of motion en minder pijn. Het erop en eraf halen van de cups kan voor mensen met vastzittend bindweefsel een ontspannende manier zijn om deze pijnlijke gebieden te behandelen. De cups zijn op twee manieren te gebruiken. Je kunt de """"knop"""" indrukken terwijl je de cup op het te behandelen gebied hebt of je kunt de cup eerst binnenstebuiten draaien en op de huid de knop weer naar boven laten komen. De tweede methode zorgt voor een nóg sterkere zuigkracht dan de eerste. Het mooie hieraan is dat je zelf kunt bepalen hoe intens de behandeling is.

Twee maten, verschillende doelen
De set bestaat uit twee verschillende formaten die allebei hun eigen functies hebben. Er is een grotere variant waarmee je gemakkelijk grote gebieden kan aanpakken en er is een wat kleinere variant. Deze variant is preciezer waardoor je deze het beste kan gebruiken voor de wat smallere gebieden.

Eigenschappen Cupping pods:

  • 4 pods
  • 2 verschillende maten
  • Gemaakt van siliconen
  • Makkelijk om schoon te maken
  • Met stevig meeneem etui
  • Eenvoudig te gebruiken"

Technische informatie

  • LENGTE 20 cm
  • STAAT Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading