Soortgelijke producten
Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)
Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)
Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)
Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)
Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)

MEDIDU

Medidu Premium Enkelbrace (in zwart en beige)

€3534

Ideaal bijlichte tot middelzwareenkelklachten en voor dagelijks gebruik, werk en sport Stabiliteit, flexibiliteit, ademend, zweet absorberend, beste pasvorm en meeste comfort! Verkozen

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Podobrace

Beschrijving

Medidu Premium Enkelbrace

DeMedidu Premium Enkelbrace isdoor onze patiënten en (top)sporters ervaren als de meest comfortabele enkelbrace uit ons assortiment en beschikt over eenperfecte pasvormmet toch de kracht om stabiliteit en steun te garanderen.De brace is namelijk gemaakt van gebreid materiaal waardoor de brace heel licht is, aanvoelt als een sok en zeer comfortabel en ademend is. De enkelbrace heeft daarbij ook extra straps rond de enkel voor meer steun en heeft geen harde stukken in de brace, maar zal wel optimale steun bieden en behoudt daarbij ook de flexibiliteit.

De brace is namelijk van gebreid materiaal waardoor de brace heel licht is, aanvoelt als een sok en zeer comfortabel en ademend is. De enkelbrace heeft daarbij ook extra straps rond de enkel voor meer steun en heeft geen harde stukken in de brace, maar zal wel optimale steun bieden en behoudt daarbij ook de flexibiliteit.

DeMedidu Premium Enkelbrace wordt bovendien gezien alsideale vervanging van tapemet als resultaat dat de brace ideaal is voor dagelijks gebruik, werken en bij het sporten.

Een extra voordeel is dat u deMedidu Premium Enkelbracein een paar secondengemakkelijk kunt aantrekken als sok en u de enkelbrace met of zonder schoen kunt gebruiken. Met als resultaat dat u geen tijd meer verliest met het intapen van uw voet voor stabiliteit.

De Medidu Premium enkelbrace past zowel links als rechts (er is geen links of rechts) en past in elke schoen. Deze enkelbrace is beschikbaar in de kleuren zwart en beige.

Voor de juiste maat wordt geacht deomvangvan enkel op het aangegeven punt (boven het enkelbot) te meten

(zie illustratie en maattabelhieronder).

Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading