Soortgelijke producten
Medidu Wikkel Kniebandage
Medidu Wikkel Kniebandage
Medidu Wikkel Kniebandage
Medidu Wikkel Kniebandage

MEDIDU

Medidu Wikkel Kniebandage

€2534

Ideaal bijlichte tot middelzwareknieklachten en voor dagelijks gebruik, werk en sport. Wordt om de knie gewikkeld (kan ook over broek), is beschikbaar in 3 maten! Op zoek naar een

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Podobrace

Beschrijving

Op zoek naar een simpele kniebrace met eenopen achterkantdie u steun geeft en om de knie gewikkeld kan worden en altijd past? De Medidu wikkel Kniebandage is dan zeker de juiste keuze. De Medidu kniebandage is namelijk uitermate geschikt voor een globale ondersteuning van de knie in tijden van zwakte, overbelasting, instabiliteit en voor de nodige steun en stabiliteit na een (lichte tot middelzware), artrose verstuiking of verzwikking. De kniebrace wikkelt u over de knie heen en beschikt over een uniek klittenband ontwerp die altijd vooreen perfecte pasvormzorgt , ook vermindert de opening bij de knie de druk op de knieschijf om zo de knie meer te ontzien.

Verder beschikt de Medidu Wikkel Kniebandage over een rond neopreen kussentje dat bescherming aan de knieschijf geeft en er voor zorgt dat de kniebrace niet kan verschuiven. De Medidu Kniebandage geeft daarbij comfortable druk en steun, en is daardoorideaal voor overdag, werken of bij het sporten.Bovendien houden de Kniebandage de spierenwarm en verbetert de bloedcirculatie.

Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij de Medidu wikkel Kniebandage te gebruiken:

Ideaal bij zwakke of overbelaste knieeën.
Ideaal bij lichte instabiliteitsklachten.
Ideaal bij verstuikingen / verzwikkingen / verrekkingen / kneuzingen (distorsie)
Preventie

Contra-indicaties:

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de Medidu wikkel Kniebandage niet kan of mag worden gedragen.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading