MEGAFORM

SET CARDIOGOAL VOOR SCHOLEN

€67000

Ontdek een nieuwe en originele sport! Een kant-en-klare set om iedereen op school of in de vereniging te laten kennismaken met cardiogoal.

Kleur:

WIT
Web exclusief
Verkocht en verzonden door DECATHLON PRO
Media 0
Media 1
Media 2

Beschrijving

Cardiogoal is een teamsport waarbij twee gemengde teams van 6 spelers tegen elkaar uitkomen: 4 spelers op het veld en 2 vrije wisselspelers. Het doel van het spel bestaat erin de bal (of frisbee) door een van de drie gekleurde ringen (geel-blauw-rood) te mikken die verticaal op een totale hoogte van 3 meter geplaatst zijn. Elke kleur komt overeen met een aantal punten (rood: 15 punten, blauw: 10 punten, geel: 5 punten). Het team dat de meeste punten scoort, wint het spel.
Cardiogoal is geïnspireerd is op de Luc Léger-test (uithoudings- en snelheidstest) en verschillende sporten zoals Ultimate frisbee, basketbal, handbal of American football. Gebaseerd op aanval en verdediging is cardiogoal heel efficiënt voor cardiotraining, uithouding, snelheid, weerstand, handigheid en techniek. Het stimuleert ook de teamspirit en fair play (omdat elk contact verboden is).
Cardiogoal kan door iedereen gespeeld worden vanaf 7 jaar. Er bestaat ook een variant voor G-sport: 'Rolstoel-cardiogoal'. Cardiogoal kan op verschillende ondergronden worden gespeeld: indoor, op gras, op zand of op kunstgras. De kit bevat: 2 cardiogoal-doelen, 2 rode sokkels, 2 lage palen, 3 spiraalballen met PU-coating (1 gele, 1 rode, 1 blauwe voor training en lessen), 1 transporttas. 1 stopwatch, 3 kaarten (1 rode, 1 blauwe en 1 gele) en 1 activiteitengids met puntenblad.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS