Soortgelijke producten
Headset Met Rivale Mips
Headset Met Rivale Mips
Headset Met Rivale Mips

MET

Headset Met Rivale Mips

Vanaf
€13248

Headset Met Rivale Mips

Kleur: ZWART / ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Shopping Factory

Beschrijving

De nieuwe MET Rivale Mips biedt superieure prestaties en zorgt voor een agressieve aanwezigheid op de weg, die een blijvende indruk achterlaat.
Veiliger. Comfortabeler. Efficiënter.

Waarom is het veiliger?
Met zijn MIPS® technologie combineert de Rivale een uitzonderlijke waarde met het voordeel van een beschermingssysteem voor de hersenen tegen roterende krachten. Het MIPS Brain Protection System is ontworpen om ten minste 10% veiligheid toe te voegen bij bepaalde soorten impact, in vergelijking met een standaard helmconstructie. Het Mips Brain Protection System (BPS) is bevestigd aan de binnenkant van de helm, tussen het schuim en het EPS.

Waarom is hij comfortabeler? De gloednieuwe MET Rivale Mips is een evolutie van het externe ontwerp en een revolutie van de interne vorm. De pasvorm is ongekend en de helm zit stabieler op het hoofd dankzij het nieuwe Safe-T Upsilon retentiesysteem. De 360° hoofdband zorgt ervoor dat er geen drukpunten op de schedel zijn. De verticale verstelling is eenvoudig en maakt een perfecte pasvorm mogelijk.

Waarom is het effectiever?
De achterkant van de nieuwe MET Rivale Mips heeft het unieke karakter van de MET stijl, vooral door de NACA-ventilatie in combinatie met een verlaagd profiel en een buisvormig profiel. De voorkant van de helm is breder en de ventilatieopeningen langer om de ventilatie te verbeteren en kan ook worden gebruikt om een zonnebril op te bergen. Een combinatie die garant staat voor ononderbroken fietsplezier.
In-mould polycarbonaat shell met EPSS capMIPS C2® rotational force management systeem ontworpen om bescherming toe te voegen bij bepaalde impactExceptioneel comfortabel en stabiel op het hoofd dankzij een verfijnde interne vormRetentiesysteem MET Safe-T Upsilon360° hoofdband, verticale aanpassing voor optimale pasvormAir Lite banden met verstelbare verdelers voor maximale aerodynamica en
comfortHandwasbaar schuim18 ventilatieopeningen, interne kanalen ontworpen om de ventilatie en het comfort te verbeterenR

Gebruikersbeoordelingen

Loading