MKBM

Slimming voordeel 2-Pack - MKBM / Framboos

€5350

De Slimming Powder - MKBM stimuleert de vetverbranding, het remt je hongergevoel én het geeft je een cafeïne boost. Het is een pre-workout en een fatburner in één.

Flavor: Framboos
Maat:
600 G
Web exclusief
Verkocht en verzonden door mykillerbodymotivation
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

De natuurlijke ingrediënten in de Slimming *Powder - MKBM stimuleren niet alleen vetverbranding, maar zorgen er ook voor dat jij gedurende dag meer energie hebt. Dat is niet alleen handig als je actief sport, maar helpt ook het futloze gevoel tijdens een dieet tegengaan. Daarnaast vermindert het je hongergevoel zodat jij je meer kunt focussen op andere dingen. Het is verkrijgbaar in de smaken watermeloen en framboos.

Met deze 2-pack kom je voordeliger uit.

Inhoud per pot: 300 gram
Aantal doseringen per pot: 50 doseringen

Voordelen
• Verkrijgbaar in twee smaken
• Direct resultaat
• Stimuleert vetverbranding
• Vermindert je hongergevoel
• Meer energie
• Boost je immuunsysteem
• Meer kracht
• Spieropbouw

Gebruiksaanwijzing
Meng 6 gram Slimming Powder - MKBM met 200 ml water.

Bij overgevoeligheid voor cafeïne eerst uw arts raadplegen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet aanbevolen voor kinderen. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Koel en droog bewaren. Na opening beperkt houdbaar.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Na openen 3 maanden houdbaar mits koel, droog en donker bewaard.

Let op: Slimming Powder bevat hygroscopische ingrediënten. Deze ingrediënten hebben een verhoogde kans op klontvorming. Daarom is het belangrijk om het product koel en donker te bewaren. Daarnaast kan het snel gebeuren dat een maatschepje nog vochtig is en dan in het potje terecht komt. Dan ontstaat er na verloop van tijd ook klontvorming. Je kunt de pot hard schudden om de klontvorming los te maken.

Disclaimer
Bewaaradvies: Haal het droogzakje nooit uit de pot. Het poeder in de pot mag niet in aanraking komen met vocht. Gebeurt dit wel zal er klontvorming ontstaan.

  • = met groene thee. Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Technische informatie

Nutrition table

**Voedingswaarde **
** Per 100 gram Per 6 gram**
Energie 212 kJ / 51 kcal 13 kJ / 3 kcal
Vetten 0 g 0 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0 g 0 g
Koolhydraten 4.4 g 0.3 g
Waarvan suikers 0.5 g 0.03 g
Vezels 0 g 0.0 g
Eiwitten 0.07 g 0 g
Zout 0.04 g 0 g

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

**Ingredienten:** creatine monohydraat, bèta-alanine, voedingszuur: citroenzuur, ascorbinezuur (vitamine C), L-carnitine, groene thee extract, natuurlijk aroma, zoetstof: steviolglycosiden, guarana extract, maltodextrine, cafeïne anhydraat, kleurstof: rode biet, natuurlijk citrus aroma, nicotinamide (vitamine B3), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), cyanocobalamine (vitamine B12).