Soortgelijke producten
Fitnessbanden - beperkte editie
Fitnessbanden - beperkte editie
Fitnessbanden - beperkte editie
Fitnessbanden - beperkte editie
Fitnessbanden - beperkte editie

NEOLYMP

Fitnessbanden - beperkte editie

€5999 −16%
€4999
*De uitverkoop begint op 21/11/2022

Motivatie op! Puurste natuurlijke vezels voor het gewenste comfort. Geavanceerde, wasbare banden die overtuigen. Duurzaam, duurzaam en revolutionair.

Kleur: VEELKLEURIG
Maat:
0,2 KG
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Neolymp GmbH

Beschrijving

DE MODIEUZE STOF
Wij hebben de fitnessband gerevolutioneerd. Onze trainingsbanden gaan tien keer langer mee dan een elastische band. Wij hebben voor jou een fitnessband ontwikkeld die je nooit in de steek laat, zelfs niet bij extreme inspanning.
MAẞE

3,3 cm breed
103 cm lengte voor een band plat op de vloer gelegd
206 cm omtrek van de hele lus
Deuranker (alleen inbegrepen in kits): 30 cm lang

STRENGTE

niveau 2 | 7,5 - 20 kg
niveau 3 | 15 - 30 kg
niveau 4 | 25 - 45 kg

VERFIJND ONTWERP IN DE ZAK

Onze optrekriemen zijn gemaakt van scheurvast textiel. De speciale samenstelling van deze materialen biedt je comfort en antislipveiligheid tijdens de training. Elk van onze weerstandsbanden helpt je om je training naar een hoger niveau te tillen. En bovendien krijg je van ons een exclusieve draagtas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het is de moeite waard om je te haasten! Want deze set is beperkt en slechts in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar.
TOPKWALITEIT, HYGIËNISCH, WASBAAR

Met onze fitnessband ervaar je een compleet nieuwe trainingssensatie. Hiermee kun je op een aangename en huidvriendelijke manier trainen, zonder enige roodheid. Ook de hygiëne is verzekerd, want de pull-upbanden zijn gemakkelijk te wassen op 30° Celsius.
COMBINEERT BAR, BAND EN E-BOOK

Met onze pull-up banden kun je al je spieren in de armen, rug en buikstreek intensief trainen. Steek je pull-up band gewoon in het oogje van je pull-up bar en gebruik je mogelijkheden! Bij onze e-books vind je een verzameling geweldige oefeningen voor ab- en beentraining, yoga, Pilates en crossfit. Pak je pull-up band kit en definieer je lichaam.
DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine start-up uit Berlijn en we willen je thuistraining vertienvoudigen met apparatuur van hoge kwaliteit en je training zorgeloos maken. Klanttevredenheid is onze prioriteit, daarom staat ons team altijd klaar om je vragen en suggesties te beantwoorden.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

Gebruikersbeoordelingen

Loading