Soortgelijke producten
Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze
Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze
Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze
Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze
Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze

NIJDAM

Nijdam inline skates White Wedge 82A wit/roze

€7299

Er op uit! De in maat verstelbare Nijdam White Wedge inline skates zijn je partner voor jarenlang plezier buiten in de frisse lucht.

Kleur: WIT / ROZE
Maat:
29/32
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Quality Shops

Beschrijving

Er op uit! De in maat verstelbare Nijdam White Wedge inline skates zijn perfect voor kinderen die graag in de buitenlucht spelen. Het stevige semi-softboot-ontwerp biedt voldoende ondersteuning aan de voet en enkel zonder in te leveren op ventilatie of comfort. Kinderen leren nieuwe tricks, genieten van lange ritten of skaten met vrienden - waar ze ook zin in hebben, de White Wedge is veelzijdig genoeg om urenlang skateplezier mee te beleven!

Quick-locksysteem

De White Wedge skates kunnen snel gesloten worden met het Quick-locksysteem, zo staan kinderen na een korte pauze weer snel op baan! Het Quick-locksysteem bestaat uit een snelsuiting met een polyurethaan powerstrap, klittenbandsluiting en veters. De binnenschoen is gemaakt van comfortabel polyester, EVA en schuimrubber, hierdoor krijgen kinderen geen vermoeide voeten en voorkomt het blaren. Het frame van deze Nijdam skate is gemaakt van schokabsorberend polypropyleen, dit zorgt voor een stevige semi-softboot. Hierdoor hebben kinderen extra stevigheid bij de enkels. 

Soepel door de straten

De wielen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je inline skates, ze kunnen de skate-ervaring van kinderen drastisch veranderen. Met een 82A wielhardheid rollen kinderen soepel door de straten. De wielen van de White Wedge hebben een diameter van 70 mm en zijn gemaakt van polyurethaan. Deze stoere, mooie en uiterst comfortabele skate van Nijdam is de perfecte balans tussen snelheid en controle. 

ABEC 5 lagers

ABEC is een beoordelingssysteem voor de toleranties in lagers. Hoe hoger het getal op een schaal van 1 tot 11, in dit geval ABEC 5, hoe kleiner de tolerantie in het lager. Het hebben van kleinere toleranties betekent dat je lager sneller en langer zal draaien. De lagers in deze skate zorgen dus voor een langere roltijd.

Remmen

De rem van de White Wedge zorgt

Gebruikersbeoordelingen

Loading