Soortgelijke producten
Delicious Whey Protein - Banaan 908 g
Delicious Whey Protein - Banaan 908 g
Delicious Whey Protein - Banaan 908 g
Delicious Whey Protein - Banaan 908 g
Delicious Whey Protein - Banaan 908 g

QNT

Delicious Whey Protein - Banaan 908 g

€3400
€3778/kg

47g whey proteïnes voor 2 porties - Zonder toegevoegde suikers - Helpt bij de groei van de spiermassa

Flavor: Banaan
Maat:
908 g
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door QNT SPORT

Beschrijving

De Delicious Whey Protein is een mix van natuurlijke proteïnes die bijdraagt aan het verhogen en onderhouden van de spiermassa. Dankzij de mix van wheyproteïne- isolaat en hydrolysaat, voorziet zij alle essentiële aminozuren voor een optimale groei van de spieren. De Delicious Whey is beschikbaar in talrijke smaken en is zéér romig en aangenaam van smaak.
De Delicious Whey onderscheidt zich ook van de klassieke poeders doordat het zéér oplosbaar is. Alsook is deze zeer aangenaam om te drinken, met een homogene textuur en zonder brokjes in je shaker. Deze whey heeft een evenwichtige samenstelling alsook verleidelijke smaken die alle niveaus van sporters kan vergezellen in de groei van hun spiermassa met een perfecte inbreng van proteïnes.
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE DELICIOUS WHEY ?
De Whey, proteïne geëxtraheerd uit koemelk, is zeer gekend in de sportwereld en zeker in de krachtsporten door de talrijk bevorderende eigenschappen. De Whey is rijk aan aminozuren, snel te absorberen en een hoge biologische waarde. Deze proteïne onthuld zich als de ideale hulp voor atleten die bezorgd zijn om hun prestaties.

Technische informatie

  • WANNEER NA DE INSPANNING
  • PROTEÏNEGEHALTE 71% tot 80% proteïne

Voedingswaarde

100 g - Energie 402 kcal (1699 kJ) - Vetten 67 g - Verzadigde vetzuren 4,2 g - Koolhydraten 10,5 g - Suikers 9 g - Eiwitten 77,7 g - Zout 0,32 g

Overige informatie

Samenstelling

Wei-eiwitten 96,9% (bevat melk) (wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat, wei-eiwithydrolysaat), aroma, verdikkingsmiddelen E412/E415,zoetstofE955,kleurstofE160a.

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet overschrijden.

Voedingswaarde

Voedingssupplement dat niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven gebruikt mag worden.

Gebruikersbeoordelingen

Loading