Sport Water Natural - 12 x 500 ml

€1200
€2400/l

Alle mineralen die nodig zijn voor de waterbalans - Laag natriumgehalte - Optimale hydratatie

12 x 500 mL

Uitsluitend online verkocht en verzonden door QNT SPORT

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Omdat ons lichaam voor 60% uit water bestaat, is een watervoorziening essentieel voor het goed functioneren van het menselijk lichaam. QNT Sport Water is een dorstlessend natuurlijk water dat alle mineralen bevat die nodig zijn voor de waterbalans. Het zal u toelaten om uzelf op te frissen terwijl u een optimale hydratatie krijgt. Met een ideaal gehalte aan calcium, kalium en magnesium, kunt u met dit water de hele dag uw dorst lessen, ook tijdens en na een periode van hevig zweten.
OPTIMAAL WATER VOOR SPORT
Het natuurlijk mineraalrijk water Sport Water zorgt voor een optimale hydratatie van de spieren. Praktisch en gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen dankzij het formaat en de sportdop, het gebruik van dit water is ideaal om je te ondersteunen tijdens een sportsessie. Zijn bijdrage helpt vermoeidheid tegen te gaan die verband houdt met waterverlies. Zorg er dus voor dat je Sport Water drinkt voor, tijdens en na je training.
Met een goede waterbalans kunt u uw prestaties tijdens uw sessie op peil houden. Bovendien zijn tijdens een training de waterverliezen nog groter door het toegenomen zweten. Daarom de voorkeur voor een levering van kwaliteitswater met mineralen om de water verliezen in het lichaam op te vullen.

Technische informatie

Wanneer

TIJDENS DE INSPANNING

Voedingswaarde

Zie de foto

Overige informatie

Samenstelling

Water, calcium, magnesium, kalium.

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Gebruikersbeoordelingen