Soortgelijke producten
Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L
Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L
Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L
Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L
Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L

RESPRO

Anti-smogmasker CE Cinqro Camo L

€7900 −25%
€5900

Het CE Cinqro™ masker is de verbeterde versie van de Cinqro die vanaf seizoen 2019/2020 te koop is.

Maat:
M
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sport Square

Beschrijving

Het CE Cinqro™ masker is de verbeterde versie van de Cinqro die vanaf seizoen 2019/2020 te koop is. Het product zorgt voor veiligheid en comfort in stedelijke omstandigheden, bevestigd door EU-onderzoekscertificaten.
Het CE Cinqro™ -masker is een ideaal voorstel voor liefhebbers van sporten in stedelijke omstandigheden - het wordt meestal gekozen door hardlopers, fans van skeelers en om te fietsen. Dit is het model van de hoogste kwaliteit, dat gebruik maakt van innovatieve Powa™ Elite-type ventielen die zijn ontworpen voor een optimale luchtstroom. Twee ventielen van dit type zorgen voor een minimale ademweerstand, waardoor het masker ook bij intensieve inspanning het in- en uitademen niet belemmert. Het grote voordeel van de Powa™ Elite ventielen is ook het verbeterde filtersysteem dat de hoeveelheid vocht die de filters vasthouden tijdens het ademen vermindert.
In tegenstelling tot andere CE modellen wordt bij Cinqro niet 1 maar 2 filter geleverd waaronder het universele CE HT-250 submicron filter (Hepa-Type™) en het DACC™ actieve kool combinatie filter.
Het CE Cinqro ™ -masker onderscheidt zich door een modern design en een zeer hoge kwaliteit van vakmanschap, waardoor het zijn taak perfect vervult en perfect hecht aan het gezicht. Gebruiksgemak is ook een prioriteit - maskers uit de CE Cinqro ™ -collectie zijn licht en veroorzaken geen schaafwonden of ongemak tijdens het dragen. Het gezichtsgedeelte is gemaakt van ademend neopreen, versterkt met speciaal ontworpen naden. Anatomische vorm, gemakkelijke aanpassing met klittenband, hoofdband en maskerneus garanderen een perfecte pasvorm.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading