Soortgelijke producten
Filter voor het anti-smog masker Cinqro Sport Pack - 2 stuks L
Filter voor het anti-smog masker Cinqro Sport Pack - 2 stuks L

RESPRO

Filter voor het anti-smog masker Cinqro Sport Pack - 2 stuks L

€2799

De Cinqro Sport-filterset is gemaakt om het ongemak te verminderen dat gepaard gaat met ademen in een omgeving met verschillende soorten verontreinigende stoffen, stof en vuil dat in de lucht zweeft.

Maat:
L
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sport Square

Beschrijving

De Cinqro Sport-filterset is gemaakt om het ongemak te verminderen dat gepaard gaat met ademen in een omgeving met verschillende soorten verontreinigende stoffen, stof en vuil dat in de lucht zweeft. Het is een oplossing die vooral bedoeld is voor mensen die sporten in open lucht. Cinqro Sport filters kenmerken zich door de laagste inademweerstand uit de gehele Respro collectie.
De set bevat twee aparte filters, gemaakt in de L-Resistance Hepa-Type™ technologie, die elektrostatisch geladen vezels gebruiken om vuildeeltjes op te vangen. Dankzij deze oplossing kunnen de filters in deze serie deeltjes met een diameter van minder dan 0,2 micron (PM 0,2) opvangen en zijn ze ook perfect voor de filtratie van PM 2,5 en PM 10 pollendeeltjes, het grootste probleem in stedelijke omgevingen. Dit is de ideale oplossing voor eigenaren van een Respro®-masker die waarde hechten aan comfort.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading