Soortgelijke producten
Filter voor het anti-smog masker HT-250 Pack– 2 stuks S&M
Filter voor het anti-smog masker HT-250 Pack– 2 stuks S&M

RESPRO

Filter voor het anti-smog masker HT-250 Pack– 2 stuks S&M

€3199

De HT-250 is een universeel filter voor gebruik in alle soorten maskers, standaard geleverd bij de Respro CE lijn.

Maat:
M
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sport Square

Beschrijving

De HT-250 is een universeel filter voor gebruik in alle soorten maskers, standaard geleverd bij de Respro CE lijn. Ook voor andere modellen kan het zonder obstakels gebruikt worden.
Het is een universeel 250g/cm2 HEPA-TYPE filter dat bescherming biedt tegen vaste deeltjes en, in principe, tegen schadelijke chemische verbindingen. Het verhoogde gramgewicht van het filter zorgt voor een langere levensduur in vergelijking met andere filters.
Het biedt bescherming tegen verschillende soorten vervuiling, stof en vuil dat in de lucht zweeft. De set bevat twee aparte filters, gemaakt in de L-Resistance Hepa-Type™ technologie, die elektrostatisch geladen vezels gebruiken om vuildeeltjes op te vangen. CE HT-250 filters zijn in staat reeds deeltjes met een diameter van 0,02 micron (PM 0,02) op te vangen en zijn ze ook perfect voor de filtratie van PM 2,5 of PM.10 pollendeeltjes, het grootste probleem in een stedelijke omgeving. Dit is de universele oplossing voor eigenaren van een Respro®-masker die waarde hechten aan comfort.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading