BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
ROX 2.0 GPS computer
ROX 2.0 GPS computer
ROX 2.0 GPS computer
ROX 2.0 GPS computer
ROX 2.0 GPS computer

SIGMA SPORT

ROX 2.0 GPS computer

€6995 −21%
€5466
Kleur: ZWART / ROOD / ROOD
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door BikeMailorder DE

Beschrijving

De ROX 2.0 GPS fietscomputer is perfect voor al die recreatieve sporters die de essentiële voordelen van een GPS fietscomputer willen gebruiken zonder een fortuin uit te geven. Het grote en gemakkelijk af te lezen display in combinatie met de eenvoudige bediening maken het de ideale metgezel voor fietstochten. 14 functies zoals weergave van snelheid, afstand en trainingstijd, navigatieaanwijzingen en koppeling aan de e-bike zijn voor de ROX 2.0 fietscomputer geen probleem. Dankzij de gratis SIGMA RIDE app kunnen actuele ritgegevens op elk moment worden gevolgd en geanalyseerd via de SIGMA RIDE app op uw smartphone.

Het contrastrijke 2 inch display van de ROX 2.0 is zeer goed afleesbaar, zelfs tijdens het rijden, dankzij de afmetingen en de extra grote cijfers. Een speciale rode cirkel rechtsboven op het display heeft een gekleurde achtergrond en biedt fietsers een innovatieve en opwindende weergave van hun trainingsgegevens. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app voor de smartphone kunnen individuele weergaven met slechts een paar klikken worden ingesteld - er kunnen maximaal zes schermen met elk twee waarden worden geconfigureerd. De huidige snelheid en tijd worden permanent op het display weergegeven.

De ROX 2.0 fietscomputer wordt in een paar stappen op het stuur geplaatst. Het is niet nodig om kabels of sensoren te monteren. Na het inschakelen bepaalt de ROX 2.0 binnen enkele seconden de positie van de fietser met behulp van GPS en GLONASS. Gecombineerd met de intuïtieve tweeknopsbediening, kan de fietstocht onmiddellijk beginnen.

De ROX 2.0 fietscomputer kan worden verbonden met de komoot app op je smartphone. De komoot app stuurt dan turn-by-turn aanwijzingen naar de ROX 2.0, die kunnen worden weergegeven als een pijl op het display of binnen de Red Circle. De gekleurde cirkel op het display telt de afstand tot de volgende afslag af met behulp van gekleurde balken. De balken worden smaller naarmate de fietser dichter bij de bocht komt. Bovendien wordt het aantal meters tot de volgende afslag naast de cirkel weergegeven.

Slimme meldingen verbinden fietsers ook met de buitenwereld tijdens de fietstocht. Informatie over inkomende gesprekken en berichten op de smartphone verschijnen op het display.

De SIGMA RIDE app stuurt en verzamelt trainingsgegevens van de ROX 2.0 naar uw smartphone via BLE. De belangrijkste gegevens en statistieken kunnen met gekleurde datavelden overzichtelijk worden weergegeven, snel op de smartphone worden afgelezen en overzichtelijk worden geanalyseerd.

De ROX 2.0 kan als trainingsfiets worden gebruikt.

De ROX 2.0 wordt geleverd met de conventionele GPS stuurhouder. Deze schijf wordt met kabelbinders aan het stuur of de stuurpen van de fiets gemonteerd en de ROX 2.0 wordt vastgezet door hem er met een klik in te draaien.

De Overclamp is een speciaal kenmerk van de ROX 2.0.

De Overclamp Butler is verkrijgbaar in de TOP MOUNT set en als accessoire. Hij maakt een perfecte uitlijning van de ROX 2.0 fietscomputer mogelijk, zelfs bij korte stuurpennen. De computerkop kan centraal boven de stuurpen ter hoogte van het stuur worden geplaatst. De butler past op sturen met een diameter van 31,8 tot 35 mm.

 • Volledige tekstweergave in 8 talen
 • Waterdicht tot IPX7
 • 2.0 inch transflective display met rode cirkel
 • Achterlicht
 • Batterij gaat tot 18 uur mee
 • BLE en ANT+ connectiviteit
 • Slimme meldingen
 • Sensoren: GPS, GLONASS, omgevingslichtsensor
 • Snelheidsfuncties
 • Kilometerfuncties
 • Tijdfuncties
 • Afmetingen (B x H x D): 44,2 x 65,9 x 17,8 mm
 • Gewicht: 39 g
 • Werkingssfeer van de levering: fietscomputer, GPS-bevestiging, bevestigingsmateriaal, USB-C kabel, snelstartgids

Technische informatie

STAAT

Nieuw

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading