Soortgelijke producten
Fietsbroek Wom Clima Bib
Fietsbroek Wom Clima Bib
Fietsbroek Wom Clima Bib
Fietsbroek Wom Clima Bib
Fietsbroek Wom Clima Bib

SIXS

Fietsbroek Wom Clima Bib

€10190

Wielershorts speciaal voor vrouwen Rechtstreeks op de huid te dragen Maximale controle over transpiratie, houdt de huid droog en fris. Handhaaft de juiste thermoregulatie van het lichaam

Kleur: BLAUW / LICHTBLAUW / LICHTBLAUW
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Motocenter Company

Beschrijving

ULTRA-LICHTE BIBSHORTS VOOR VROUWEN
De WOM CLIMA bibshort is onze speciale fietsbroek voor vrouwen, licht en koel. Hij past perfect bij de vrouwelijke anatomie dankzij een unieke riem die de twee delen op de borst met elkaar verbindt. De trechtervormige weefsteek zorgt ervoor dat vocht naar buiten wordt afgevoerd, waardoor de huid koel en droog blijft.
Naadloze technologie, zonder naden aan de zijkanten, zorgt voor een perfecte grip en draagcomfort, zonder irriterende contactpunten.
Endurance Pad" zitkussen voor vrouwen.
Comfortabele zitplaatsen
Uithoudingsvermogen Pad
Zitkussen ontworpen voor lange afstanden (meer dan 8 uur fietsen). De constructie met drie dichtheden zorgt voor langdurig comfort tijdens de hele sessie: een basis van 4 mm schuim, met nog eens 3 mm materiaal in het steungebied, en 8 mm in het zitvlakgebied. De SKYVE-technologie beperkt de dikte van het kussen tot een minimum en creëert zo een perfecte ergonomische contour om schuurplekken tijdens het trappen te voorkomen. De Zig Zag Carbon stof heeft buitengewone isolerende en antistatische eigenschappen, waardoor hij snel droog en ademend is.
MATERIAAL
SIXS TOTAL LOOK
De Activewear-lijn brengt de technologie en voordelen van ons ondergoed ook naar outdoorproducten, dankzij de innovatieve SIXS Carbon Activewear-stof. De samenstelling is dezelfde, maar het gewicht is specifiek ontworpen om als bovenkleding te worden gedragen. De Activewear-kleding kan gecombineerd worden met de Underwear-lijn, waarbij de uitstekende kwaliteiten van de SIXS-textieltechnologie benadrukt worden.

ACTIEVE KLEDING FIETS
Activewear collectie gewijd aan de wielersport, gerevolutioneerd en verrijkt met nieuwe producten en kleuren. Carbon Activewear bib tights en fietstruien zijn ideaal om te dragen in direct contact met de huid of over een kledingstuk uit de Underwear lijn. Maak je stijl compleet.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Carbon Activewear

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading