BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs
Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs
Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs
Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs
Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs

SKANDIKA

Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier - Grijs

€16900

Regatta Multi Gym Poseidon - Roeier

Kleur: LICHTGRIJS
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door MAX TRADER

Beschrijving

Skandika Regatta Poseidon Roeimachine grijs

Roeien is de optimale training voor het hele lichaam. Met de Regatta Multigym Poseidon van Skandika train je tot 86% van de spieren van het hele lichaam. Bovendien is de Regatta Multi Gym opvouwbaar en dus gemakkelijk op te bergen - ideaal om binnen je eigen vier muren te trainen!

MULTIGYM TRAININGAPPARAAT: Het trainingstoestel heeft een stanggreep voor roeitraining en twee lusgrepen voor afzonderlijke oefeningen. Twee positioneringsvoeten zijn aan de vloer bevestigd voor staande oefeningen.
LANGE ROEIBANK: De 125 cm lange roeibalk is geschikt voor een lichaamslengte tot 188 cm en een gebruikersgewicht tot max. 110 kg.
COMPACT: De roeimachine kan door eenvoudig opvouwen worden verkleind van 190 x 45 x 65 cm tot een compacte pakmaat van 95 x 45 x 130 cm en kan samen met het geringe gewicht van 17 kg gemakkelijk thuis worden opgeborgen.
TRAININGSGEGEVENS in één oogopslag: De trainingscomputer met LCD-display toont duidelijk gegevens zoals tijd, snelheid, roeislagen en calorieën.
DETAILS VAN HOGE KWALITEIT: Het fitnessapparaat heeft een geluids- en onderhoudsarm remsysteem, een soepel lopend tractiesysteem van Polyfiber, een comfortabele stoel met een in 4 standen verstelbare zitpositie en praktische transportwielen.

Ultra-compact

De Skandika Multi Gym Poseidon weegt slechts 17 kg en kan dankzij het vouwmechanisme worden samengeperst tot 95 x 45 x 130 cm (L x B x H)! In gemonteerde toestand meet de roeimachine 190 x 45 x 65 cm. Praktisch: De voorste voet heeft geïntegreerde rollers voor gemakkelijk optillen en wegrollen. Tijdens de training blijft de compacte Poseidon absoluut stabiel, zelfs bij hoge intensiteit.

Minimalistisch

Wat maakt de Skandika Multi Gym Poseidon zo speciaal? De consequente focus op functionaliteit. De compacte trainingscomputer met LCD-scherm concentreert zich op de essentiële parameters zoals trainingstijd, aantal bewegingen, snelheid en calorieën. De Poseidon heeft dus alles wat een instapmodel aan digitale technologie nodig heeft. De rest is mechanica - en spierkracht.

Multioptional

Zeer effectief roeien voor het hele lichaam binnen je eigen vier muren: Poseidon is een echte roeimachine - en toch veel meer dan dat! Een trainingsstation voor de torso en het bovenlichaam, bijvoorbeeld. Of een bicepsmachine: op elk moment klaar voor zeer effectieve curls terwijl je zit of staat. Constructie en uitrusting maken het mogelijk. Voor de Poseidon: één fitnessapparaat - verschillende trainingsmogelijkheden!

Ergonomisch

Poseidon staat voor ergonomisch correct trainen. Klimbeugels waarmee de voeten kunnen worden vastgezet, garanderen vloeiende bewegingsreeksen, zelfs bij hoge intensiteit. De zitting past zich goed aan de billen dankzij de veerkrachtige en flexibele gel-schuimcombinatie. De 125 cm lange stang is perfect voor sporters tot 188 cm lang en een lichaamsgewicht van max. 110 kg.

Grijpend

Poseidon wordt geleverd met een handvat en twee lus handvatten. Als je op deze roeimachine in de riemen gaat liggen, heb je dus de keuze: een strakke greep en een diepe trek voor de latissimus - of een wijde greep en een trek naar de borst voor de middelste rugspieren (vooral de trapezius). Volle kracht vooruit ook voor de armtraining: biceps curls met een stanggreep voor het buitenste deel van de spier of wijde curls met lussen voor het binnenste deel. De handvatten zijn gemakkelijk aan de trekkoorden te bevestigen met karabijnhaken.

Onderhoudsvrij

Het hart van de Poseidon is het trek- en remsysteem dat bestaat uit drie elastische polyfiber touwen. Dit slijtvaste materiaal wordt over twee lichtlopende spoelen geleid - een volledig onderhoudsvrij systeem! De keuze van de polyvezeltouwen is ook bepalend voor de weerstand. Een ander pluspunt is de stille werking voor effectieve training op elk moment van de dag of nacht. Uithoudingsvermogen verbeteren, kilo's verliezen en het bovenlichaam versterken? De Skandika Multi Gym Poseidon is de perfecte start!

Let op! Geen Nederlandse handleiding inbegrepen (wel in het Duits, Engels en Frans)

Kenmerken:

 • Aandrijving: geluidsarm polyfiber tractiesysteem en geluidsarm/onderhoudsarm remsysteem.
 • LCD-display voor trainingstijd, aantal bewegingen, snelheid en calorieën
 • 4 verstelbare zitposities en twee standen voeten voor staande training
 • Variabele handgrepen (met stanggreep en lusgrepen)
 • Gebruikershoogte: 188 cm Max. Max. gewicht gebruiker: 110 kg
 • Afmetingen: 190 x 45 x 65 cm / Inklapbare afmetingen: 95 x 45 x 130 / Gewicht: 17 kg
 • Gedemonteerd geleverd

Technische informatie

 • TYPE VOEDING self-powered
 • TYPE WEERSTAND Elastiekbestendig
 • Gewicht Maximaal 110 kg
 • VERPLAATSGEMAK Kleine wielen
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • connectiviteit not connectable
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT MATIG INTENSIEF
 • STAAT Nieuw
 • Vouwbaar compact vouwbaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading