Soortgelijke producten
Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth
Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth
Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth
Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth
Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth

SKANDIKA

Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth

€44900

Vinur - Roei-ergometer - Traagheid 8 kg - Opvouwbaar - Bluetooth

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door MAX TRADER

Beschrijving

Skandika Vinur 3 in 1 Roeier zwart

 • ✔ 3 IN 1 MULTI-GYM: De Vinur maakt effectieve roeitrainingen, fiets- of krachttraining mogelijk met één apparaat voor een optimale totale lichaamstraining.
 • ✔ COMFORTABEL TRAINEN: De zadelpositie, rugleuning, pedaalriemen en de computerbevestiging van onze 3 in 1 hometrainer zijn verstelbaar om het beste comfort te bieden, ongeacht de training. Het geluidsarme en onderhoudsarme magneetremsysteem en het vliegwielgewicht van 8 kg zorgen voor een soepele en vloeiende effect.
 • ✔ LCD-scherm: De trainingscomputer geeft hartslag, afstand, tijd, calorieën en roeislagen weer, zodat je altijd de belangrijkste trainingsgegevens in beeld hebt. Een tablet of smartphone kan ook veilig op de tablethouder worden geplaatst.
 • ✔ SMART TRAINING: 8 weerstandsniveaus, Bluetooth voor apps zoals Kinomap en een geïntegreerde hartslagontvanger voor borstbanden maken het mogelijk om de training aan te passen aan de eigen individuele behoeften.
 • ✔ VOUWBAAR & COMPACT: Het fitnesstoestel kan worden opgevouwen om ruimte te besparen en snel worden opgeborgen dankzij de transportwieltjes. Het maximale gebruikersgewicht is 120 kg. De lange looprail maakt trainen mogelijk tot een lichaamslengte van 195 cm.

Eén product alleen al is genoeg om het sportschoolgevoel in huis te brengen. De Skandika Vinur is een 3-in-1 trainingstoestel dat voor veel afwisseling zorgt tijdens het trainen. Hij kan worden gebruikt als roeimachine, ligergometer of krachtstation. Gevarieerd
Eén product alleen al is genoeg om het sportschoolgevoel thuis te brengen. De Skandika Vinur is een 3-in-1 trainingstoestel dat voor veel afwisseling zorgt tijdens de training. Hij kan worden gebruikt als roeimachine, ligergometer of krachtstation. Verveling is nooit een probleem!

Volledige lichaamstraining

Alleen al de roeibeweging gebruikt ongeveer 80 % van de spiergroepen van het lichaam, en het uithoudingsvermogen wordt met deze vorm van beweging optimaal getraind. De ligergometer is ideaal voor het verbranden van vet en het versterken van het cardiovasculaire systeem, en het geïntegreerde gewichtsstation is ideaal voor het opbouwen van spieren.

Voortgang opleiding

Of het nu gaat om roeien, fietsen of krachttraining, de computer van Vinur met alle relevante trainingsgegevens zorgt voor een effectieve workout voor het hele lichaam. Informatie over afstand, tijd, calorieën, roeislagen en hartslag helpen de eigen doelen nooit uit het oog te verliezen.

Skandika x Kinomap

Verken de wereld met Kinomap en train virtueel op uw favoriete plekken, dat motiveert enorm! Met onze Skandika uitrusting kunnen 25 trainingsvideo's gedurende 1 jaar gratis worden gebruikt. Daartoe bevat de afspeellijst "Gratis video's" bijvoorbeeld 9 video's voor fietsen, 9 video's voor hardlopen en 7 video's voor roeien.

Gegevensoverdracht

De hartslag kan met behulp van een borstband op betrouwbare wijze worden doorgegeven aan de geïntegreerde pulsontvanger van de Vinur. Zo worden hartslagafhankelijke training en een goed gecontroleerde hersteltijd kinderlijk eenvoudig en veilig - een trainingssessie kan zo nog effectiever worden gemaakt!

Technische kenmerken

Uitgerust met een vliegwielmassasysteem van 8 kg en het fluisterstille, onderhoudsarme en hoogwaardige magneetremsysteem biedt Vinur vloeiende trainingsbewegingen. 8 individueel instelbare weerstandsniveaus maken Vinur de perfecte machine voor zowel beginners als gevorderden.

Ergonomie

Met zijn lage nettogewicht van slechts 28,5 kg en zijn hanteerbare afmetingen is de Skandika Vinur zeer compact en toch perfect geschikt, zelfs voor sporters tot 120 kg. De anti-slip voetsteun, pedalen met verstelbare riemen en de verstelbare stand van de zitting en rugleuning zorgen voor een ergonomische en uiterst gewrichtsvriendelijke training.

Comfortabel formaat

Multifunctionele machines worden steeds populairder - maar er bestaat bezorgdheid dat ze niet geschikt zijn voor lange mensen. De extra lange rail van de Vinur maakt multifunctionele training mogelijk, zelfs voor sporters tot 1,95 m lang, en niemand hoeft een effectieve full-body workout te missen.

Compact

Ondanks de uiterst stabiele constructie en de extra lange rail is Vinur zeer ruimtebesparend. Dankzij de stevige transportwielen en de praktische opstelpositie is het altijd mogelijk om na afloop van de training een goede plek te vinden om hem op te bergen, zelfs in kleinere flats of kamers.

Kenmerken:

 • De behoeften van elke thuissporter zijn perfect gedekt
 • Met 8 kg vliegwielmassa en fluisterstil, onderhoudsarm magnetisch remsysteem
 • Bluetooth-interface voor controle en trainingsanalyse met Kinomap
 • Trainingscomputer voor doelgerichte trainingscontrole en -analyse
 • Borstriem voor betrouwbare overdracht van de hartslag naar de computer
 • Extra's zoals tablethouder, antislippedalen, extra lang loopparcours voor lange sporters, zweetafstotende trekgreep, verstelbare zitpositie, transportwielen

Technische informatie

 • TYPE WEERSTAND Magneetbestendig
 • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 8 kg
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 8
 • Gewicht gewicht < 120 kg
 • VERPLAATSGEMAK Kleine wielen
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • connectiviteit Tablet-compatibel
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw
 • Vouwbaar compact vouwbaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading