Soortgelijke producten
Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84
Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84
Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84
Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84
Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84

SKIFFO

Sup board voor cruising / lange afstanden - Suncruise 11'2 - 340 x 84

€64500 −17%
€52900
*De uitverkoop begint op 26/1/2023

Dit board is een van de meest veelzijdige sups in het assortiment van Skiffo. Wave, ride, distance, tandem, alles is mogelijk met de Suncruise.

Kleur: WIT / BLAUW / ORANJE
Maat:
344 cm
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitness Apparaat Specialist

Beschrijving

Met zijn 340 cm lengte, zal dit board je verrassen met zijn grote stabiliteit die hij verkrijgt door een breedte van 84 cm en twee geavanceerde constructietechnologieën die zijn stijfheid met 30% verhogen.

Van binnenuit zorgt de Drop Stitch technologie ervoor dat duizenden draden het board steviger maken. Van buitenaf zorgt een tweede thermisch gelijmde laag voor de algehele compactheid van de plank. Voor extra comfort en wendbaarheid is de Suncruise 11'2 "voorzien van een 4mm anti-slip EVA midden- en kickpad.

Elk van de Skiffo supboards is ontworpen en geperfectioneerd om memorabele momenten te beleven, alleen, maar ook met familie en vrienden. Vanuit technologisch oogpunt staan de sup boards van Skiffo op hetzelfde niveau als de boards van de professionals. Het merk laat geen detail aan het toeval over.

Met een thermisch gelijmde dubbellaagse constructie is de Suncruise het meest veelzijdige board uit het gamma. Wave, ride, distance, tandem, alles is mogelijk dankzij de slimme combinatie 340x84x15cm en een maximale belasting van 150kg.

Dit professionele board heeft 5 neopreen handvatten, geplaatst om het transport van de SUP te vergemakkelijken en het gebruik ervan te optimaliseren: 1 centraal handvat, 3 handvatten aan de boeg van het board en een handvat aan de achtersteven. Ook 6 d-ringen, waarvan 4 centraal om een kajak te plaatsen en 2 om de sup te slepen.

Inclusief de onderstaande accessoires:

Transporttas op wieltjes:
Een lichtgewicht tas speciaal ontworpen voor de opgevouwen afmetingen van de Skiffo sup.

Pomp:
Kwaliteit is essentieel in alle details van dit sup board pakket. De bijgeleverde pomp is van de hoogste kwaliteit om je board nog sneller op te blazen.

Verstelbare 3-Sectie Peddel:
De peddel is gemaakt van composiet met een handvat dat in lengte verstelbaar is en een anti-twist vergrendelingssysteem om de peddelaar in staat te stellen zijn houding te optimaliseren.

Veiligheidsriem:
Een thermoplastisch TPU spiraalkoord met roestvrij stalen bevestigingspunt op het board en een riem met sponsafwerking beveiligt de peddelaar aan de peddel.

Centrale inschuifvin:
De vin op deze borden glijdt gemakkelijk in en uit een gleuf, zonder afbreuk te doen aan zijn stevigheid tijdens het gebruik.

Reparatieset:
Om je te begeleiden, zelfs bij een harde klap, wordt een complete reparatieset geleverd in een waterdichte koffer die gemakkelijk aan een van de d-ringen van de SUP kan worden gehangen.

 • AFMETINGEN: 340 x 84 x 15cm // 11'2" x 33'' x 6''
 • TECHNOLOGIE: Drop-Stich / Dubbellaags Fusion
 • VIN: 1 centrale inschuifbare vin
 • GEWICHT: 15,5 Kg
 • MAX. BELASTING: 150 kg

Bestel de Skiffo Suncruise opblaasbare sup board nu en geniet binnenkort maximaal op het water.

Technische informatie

 • TYPE SUP Opblaasbare SUP
 • BREEDTE 84 cm
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • HOOGTE 15 cm
 • LENGTE 340 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw
 • board length 11'2"

Gebruikersbeoordelingen

Loading