Beschrijving

Deze zeer speciale lijm is een van de weinige producten die lekken, scheuren en barsten kan repareren op alle zeilboten, kano's, kajaks van alle soorten en maten! Inclusief opblaasbaar speelgoed en andere uitrusting.
Reparaties zijn permanent, sterk, waterdicht, flexibel en bestand tegen slijtage (door weer en water).

Stormsure lijm is de perfecte manier om u weer veilig het water op te krijgen. U kunt het gat dichten of de scheur lappen met dit uitstekende product.

Stormsure Flexible Repair Adhesive is een zeer sterke lijm voor algemeen gebruik en kan ook worden gebruikt als oppervlaktekit. Het vertoont in tegenstelling tot veel lijmen bijzondere eigenschappen, aangezien het na uitharding zeer flexibel en rekbaar is, maar toch zeer sterk blijft. Het vult gaten goed, het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en in maritieme omgevingen. De lijm kan over een oppervlak worden geverfd om het waterdicht, luchtdicht of slijtvast te maken. Stormsure-lijm kan vaak worden gebruikt om gaten zonder pleister te bedekken. Een dikke lijmlaag zal een goede reparatie zijn. Als de lijm door het gat druppelt, plak dan wat plakband achter het gat voordat je de lijm aanbrengt. Het kan worden verwijderd zodra de lijm is uitgehard.

Stormsure Flexible Repair Adhesive hecht op vrijwel alle oppervlakken, inclusief neopreen, rubber, leer, PVC, polyurethaan, ademende en gecoate stoffen, hout, metaal en meer. Het is ideaal voor het repareren van scheuren in rubberen regenlaarzen, wandelschoenen, losse zolen, lekken in steltlopers, scheuren in wetsuits, beschadigde paardendekens, gaten in tenten en luifels, lekken en spleten opblaasbare artikelen en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt voor reparaties aan houtwerk en meubels, dakpannen en beton.
Een tube Stormsure Flexible Repair Adhesive is een essentieel onderdeel van een reparatieset voor wandelaars, doe-het-zelvers, vissers, ruiters, jagers, duikers, kampeerders, surfers, zeilers, ingenieurs enz.!

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading