Suprfit SUP kajakzitje - Zwart

€4490
€4990 -10%
*De uitverkoop begint op 8/7/2024

Gewatteerd SUP board kajakzitje, perfect voor alle populaire SUP boards met D-ringen die ontworpen zijn voor kajakzitjes.

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Suprfit Fitness Equipment

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

✔ Veilig & comfortabel tijdens peddeltochten - Het dichte en gewatteerde kussen geeft je optimale ondersteuning voor je rug en billen, zodat je zelfs tijdens langere tochten comfortabel kunt zitten. De vulling zorgt voor comfortabele demping en minimaliseert vermoeidheid terwijl je het water verkent.
✔ Snelle en eenvoudige installatie met verstelbare riemen - Dankzij de verstelbare riemen kun je de zitting snel en eenvoudig aan je stand-up paddling board bevestigen. De riemen kunnen eenvoudig op de juiste lengte worden ingesteld en stevig worden vastgemaakt, zodat de zitting stevig en stabiel zit. De zitting is in een paar stappen klaar voor gebruik en je kunt meteen beginnen met peddelen.
✔ Veelzijdig: Past op de meeste SUP boards met D-ringen voor kajakzitjes - Het gevoerde SUP board kajakzitje is zeer veelzijdig en past gemakkelijk op de meeste stand-up paddling boards die D-ringen hebben voor het bevestigen van kajakzitjes.
✔ Praktisch transport & ruimtebesparende opslag - Onze kajakzitje heeft een waterafstotende transportrugzak en is opvouwbaar. Je kunt de stoel dus gemakkelijk vervoeren en weer inklappen als je hem niet gebruikt. Praktisch en ruimtebesparend gecombineerd in één product.
✔ Ergonomische ondersteuning dankzij zachte rugleuning met extra lendensteun - De gevoerde SUP Board Kayak seat biedt je niet alleen een comfortabele plek om te zitten, maar ook ergonomische ondersteuning voor je rug. De zachte rugleuning van de zitting biedt comfortabele vulling en vermindert de belasting op je ruggengraat tijdens het peddelen. Daarnaast heeft de rugleuning een lendensteun die een natuurlijke kromming van je lendenwervelkolom ondersteunt en zo zorgt voor een optimale zithouding.

Productinformatie:
Het kajakzitje is speciaal ontworpen voor de nieuwe Suprfit Batik, Aquarell, Optical en Safari Cruising SUP boards en past ook op alle populaire SUP boards die zijn uitgerust met D-ringen voor kajakzitjes. Installeren en verwijderen van de zitting gaat snel en eenvoudig met de verstelbare riemen.

Grootte zitvlak: ca. 31 cm x 38 cm, 2,5 cm dikke vulling
Afmeting rugleuning: ca. 45 cm x 53 cm, 1,5 cm dikke vulling
Bekleding: EVA-schuim
Oppervlak: 210D polyester
Bevestiging: Vier verstelbare oxford riemen inclusief karabijnhaken.
Inclusief waterafstotende transportrugzak
Eenvoudig terug te vouwen wanneer niet in gebruik

Technische informatie

  • Gebruiksplaats Op water
  • Camouflage Geen camouflage
  • Frequentie Alle frequenties
  • Sportief niveau Alle niveaus
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen