Soortgelijke producten
Svensson Beta Alanine - Tested supplement - 60 tabletten slow release

SVENSSON SPORT

Svensson Beta Alanine - Tested supplement - 60 tabletten slow release

Vanaf
€1995
€006/kg

Verzuring | Getest anti doping | Slow release

Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Svensson

Beschrijving

Supplement met Beta alanine voor een vertraagde verzuring spieren

Spieren die goed getraind zijn, verzuren veel minder snel dan ongetrainde spieren. Het is dus belangrijk om conditie op te bouwen voor een verbeterde zuurstoftoename en spieren goed te trainen. Bij snelle verzuring is het belangrijk om even rust te nemen. Niet getrainde spieren raken snel overbelast en kunnen de afvoer van melkzuur niet meer aan.

Vertraagde verzuring spieren bij training en sportprestaties

Naast training kan Beta Alanine en Zink een ondersteuning bieden om verzuring tegen te gaan. Beta Alanine zorgt ervoor dat de sporter langer intensief kan sporten en dus harder kan trainen. Ook zorgt Beta alanine voor minder spierschade, omdat meer waterstofionen worden gebufferd.

Verzuring van de spieren is vaak een limiterende factor bij het sporten aan hoge intensiteit en bij explosieve inspanningen.

Beta-alanine vertraagt melkzuurvorming in de spieren waardoor minder snel vermoeidheid optreedt.Verzuring van de spieren is vaak een limiterende factor bij het sporten aan hoge intensiteit en bij explosieve inspanningen. De uithouding verbetert. Optimale resultaten worden over het algemeen ervaren na een periode van 3 tot 4 weken.

Voor welke sporter is Beta-Alanine geschikt ?

Diverse sporters kunnen voordeel halen uit het gebruik van Beta-Alanine wanneer ze hoogintensieve inspanningen doen. Dit supplement is dan ook in eerste instantie aanbevolen voor sporters die volgehouden hoogintensieve inspanningen van 1-7 minuten doen (bv 800 m tot 3000 m lopen).

Beta-alanine kan ook van nut zijn bij herhaalde korte maximale inspanningen, die op het trainingsschema van iedere sporter kunnen staan. In dit licht kan het ook nuttig zijn bij teamsporten zoals voetbal waar herhaalde korte en hoog intensieve sprints vereist zijn.

Overige informatie

Samenstelling

6 tabletten bevatten : Beta alanine 4,8 g - Zink (als bisglycinaat)

VOORRAADADVIES

Bewaren bij kamertermperatuur. Buiten het bereik van kinderen

Gebruikersbeoordelingen

Loading