TEQBALL

Teq ONE-tafel - Multifunctionele sportuitrusting - Buiten/Binnen

€2.59900

De Teq One tafel; een revolutionair, innovatief en geavanceerd product dat een nieuwe beweging en sport op gang bracht. De waterdichte structuur maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Levering aan huis
Beschikbaar
Uitsluitend online verkocht en verzonden door Teqball
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

De ziel van Teqball is de tafel: revolutionaire nieuwe sportuitrusting die meer dan twee jaar van testen en onderzoek heeft gekost om tot zijn definitieve, innovatieve en geavanceerde vorm te komen. Het net is stevig, dus de bal stuitert erop en de droom van een ononderbroken spel is uitgekomen. De structuur van de Teq-tafel, in overeenstemming met de geldende regels, laat geen ruimte voor geluk of kans in het spel; spelers kunnen alleen vertrouwen op hun vaardigheden en capaciteiten. Afmetingen: 3000x1700x900mm

De Teq ONE-tafel is een multifunctionele sportuitrusting. De curve in de tafel doet de bal telkens bij de spelers belanden en verleent het spel een doorgaand, aangenaam karakter voor alle leeftijden en geslachten zowel als voor andersbegaafde mensen. Ze is ook geschikt voor mensen met een beperking. De tafel leent zich tot het beoefenen van 5 verschillende sportieve activiteiten:

  1. Teqball, de voetbalvariant
  2. Teqvoly, de volleybalvariant
  3. Qatch, de handbalvariant
  4. Teqis, de tennisvariant
  5. Teqpong, de tafeltennisvariant

In tegenstelling tot de Teq LITE en Teq SMART, die over wielen beschikken, heeft deze tafel een vaste structuur zodat ze kan worden bevestigd aan de ondergrond.

Technische informatie

  • BREEDTE [EN] 170 cm
  • HOOGTE [EN] 90 cm
  • LENGTE [EN] 300 cm