Soortgelijke producten
Orbit fietsslot 100cm
Orbit fietsslot 100cm
Orbit fietsslot 100cm

TEXLOCK

Orbit fietsslot 100cm

€14100

Zet uw fiets overal snel en veilig op slot. Het tex-lock orbit fietsslot is een textielslot met een robuust slothuis en een geharde metalen kern.

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Beck

Beschrijving

Tex-Lock Kabelslot Textielslot Orbit Oranje - ART-2
De unieke Tex-Lock Orbit is opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet en is ART-2 gecertificeerd. De robuuste, maar zachte vezels van de Tex-Lock Orbit vormen hét alternatief voor een veel zwaarder en minder flexibel stalen slot. Dit high-end slot voelt zijdezacht aan, is zeer flexibel en licht. Het slot veroorzaakt geen krassen op de lak van uw fiets en rammelt niet. Alles aan dit in Duitsland gemaakte textielslot is van de hoogste kwaliteit.

Gepatenteerde constructie van hightech vezellagen
Het slot heeft een mooi design. Maar het belangrijkst is de (gepatenteerde) constructie; van onder andere hightech vezellagen. Elke laag van het textielcomposiet vervult een specifieke functie. Zo is de zaagweerstand gegarandeerd dankzij de gehard metalen kern. De speciale molecuulstructuur weert gemakkelijk 'aanvallen' van betonscharen en messen af. Het complete geheel van de lagen waaruit het slot is opgebouwd, beschermt bovendien uitstekend tegen vuur (vuurvast tot minimaal 1000 graden Celsius). Maar ook tegen zagen, snijden en hefboom- en trekkrachten. Het slot zelf heeft een gehard stalen kern met een kunststof behuizing.

Verschillende Tex-Lock fietssloten (van textiel)
Sloten van Tex-Lock zijn er in meerdere varianten. Zo zijn er naast deze Orbit ook de Eyelet-sloten met een U-lock hangslot. Standaard bij alle varianten van de Tex-Lock sloten is een mooi, draaibaar/schuifbaar cilinderschuifje ter bescherming tegen vocht, zand en stof. Er wordt ook altijd een reservesleutel meegeleverd. Verder zitten de verschillen tussen de sloten 'm in:

De lengte van een slot
Deze Orbit heeft een lengte van 100 centimeter. De Eyelets zijn er in de maten S, M en L, van respectievelijk 80 cm, 120 cm en 160 cm lang.
De uiteinden van het textielslot eindigen in de geplastificeerde metalen behuizing, die uw fiets beschermt tegen pikken en gewelddadige aanvallen.

Technische informatie

  • TYPE FIETSSLOT KETTINGSLOT
  • LENGTE 100 cm
  • STAAT Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Textiel met metalen kern

Gebruikersbeoordelingen

Loading