Soortgelijke producten
DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen
DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen
DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen
DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen
DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen

TOOOCYCLING

DVR80 Veiligheidscamera Met Gentegreerd licht voor Fietsen

€18900

De meest betrouwbare dashcam met ingebouwd licht op de markt

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door TOOO CYCLING STORE

Beschrijving

TOOO Cycling™ Houdt u in de gaten.

Een product dat mede is ontwikkeld door een Frans bedrijf! Onze flitspaal voor forenzen vergrendelt het huidige videobestand wanneer het een aanrijding detecteert en garandeert u perfect zicht op andere weggebruikers.

De middelen hebben om zich te verdedigen tegen de onbeleefdheid van andere weggebruikers of feitelijk bewijs verzamelen in het geval van een verkeersongeval tijdens het reizen met de fiets: ongevallen, anderen in gevaar brengen, beledigingen, diefstal, mishandeling, vluchtmisdrijf zijn allemaal gebeurtenissen waartoe fietsers helaas blootgesteld op de openbare weg tijdens vrijetijdswandelingen of tijdens dagelijkse uitstapjes naar de werkplek. Het bewijs door beeld en geluid zijn een verdedigingsmiddel om uw veiligheid te versterken in geval van een probleem. Dit vermogen om bewijs te verzamelen wordt gecombineerd met de garantie om gezien te worden dankzij de verlichting (knipperende of statische modus) van de TOOO CYCLING™ DVR80.

TOOO CYCLING™ DVR80 is een fietsbeveiligingscamera die kan worden aangepast aan alle fietsen op de zadelpen, het rek of de vork. De DVR80 is geschikt voor alle fietsen op de markt en filmt de omgeving achter je rug terwijl je rijdt.

TOOO CYCLING™ DVR80 neemt op in FULL HD 1920x1080P @30fps of @60fps (de keuze van de beeldopnamesnelheid moet tijdens de eerste handeling in het menu worden gekozen door het apparaat met de meegeleverde USB-kabel op een computer aan te sluiten) en is uitgerust met een Video Loop-modus (loop-opname) waarmee meer dan 2400 minuten film kan worden opgenomen met behulp van een 128 GB Class 10 SD-kaart (niet inbegrepen). Dankzij een gemiddelde batterijduur van 7 tot 9,5 uur Video en Audio Image opname, werk je de hele dag op de fiets zonder je zorgen te maken over de batterij van je lampen en de camera. De TOOO CYCLING™ DVR80 biedt een van de langste autonomie op de markt met een ultracompact cameraformaat (houdt in de hand en weegt slechts 90 gram!).

Met een ingebouwd rood LED-lampje van 80 lumen in de TOOO CYCLING™ DVR80 bent u tijdens uw fietstochten zichtbaar vanaf meer dan 1,6 km afstand, waardoor reizen veiliger wordt voor u en voor andere weggebruikers bij weinig licht, maar ook bij daglicht.

De hoogwaardige 105-graden groothoeklens legt alles achter je rug vast terwijl je rijdt en visuele details zijn zelfs 's nachts bij weinig omgevingslicht duidelijk (kentekenplaten, voertuigtype, gezichten kunnen worden geïdentificeerd).

Batterij tot 9,5 uur / 2500mAh 3,7V 9,25Wh lithium-ionbatterij

SD-GEHEUGENKAART (NIET INBEGREPEN): bekijk en download uw video's op uw mobiele apparaten met behulp van een SD-kaartadapter (niet meegeleverd) en deel ze op sociale netwerken. Kies de TOOO CYCLING 128GB CLASS 10 Official Card of een andere SD-kaart op de markt. Zorg ervoor dat u een SD-kaart van klasse 10 kiest en formatteer elke nieuwe kaart in de camera (eenvoudig 5 seconden op de bedieningsknop drukken bij het inschakelen van de DVR80 waarin u de nieuwe SD-kaart hebt geplaatst).

GROOTHOEKLENS: Leg speciale momenten, ongevallen en kentekenplaten vast in een hoek van 105 graden. Je legt alles wat er achter je fiets gebeurt tot in detail vast.

80 LUMEN ACHTERLICHT: Met het zeer heldere 80 lumen LED-licht wordt u gezien op de donkerste paden. Je bent zichtbaar op een weg tot 1600 meter hoogte en zorgt ervoor dat andere weggebruikers je dag en nacht zien.

UNIVERSELE MONTAGEBEUGEL: Met de universele beugel kunt u de camera op zadelpen met elke diameter monteren. In het pakket van deze aanbieding wordt een adapter voor het AERO-zadel geleverd.

WATERDICHT: IPX5 waterbestendigheidsclassificatie (bestand tegen onderdompeling tot 1 m diep gedurende 5 minuten). Zeer luchtdichte, waterdichte en schokbestendige constructie. Dit achterlicht is waterbestendig in alle weersomstandigheden.

GARANTIE: 2 jaar garantie. Dienst na verkoop in Frankrijk.

SOLID: Bestand tegen temperaturen van -20 graden Celsius tot +50 graden Celsius

NACHTSENSOR: Ontworpen voor gebruik 's nachts in een omgeving met weinig licht dankzij de SONY Sensor® IMX 307 CMOS.

Onze veiligheidscamera voor forensen vergrendelt het huidige videobestand wanneer het een botsing detecteert.

TOOO CYCLING™ DVR80 wordt gedekt door een garantie van 2 jaar tegen fabricagefouten. De retourtermijn voor het product is 30 dagen in de originele verpakking.

EEN TOOO CYCLING™ DVR80, 2 montagebeugels, 2 opzetstukken in maat Small en 2 in maat Large, 1 oplaadkabel, Handleiding

Technische informatie

POSITIE

Achter

Gebruikersbeoordelingen

Loading