Soortgelijke producten
Comfort Hometrainer Zadel
Comfort Hometrainer Zadel

TUNTURI

Comfort Hometrainer Zadel

€5965

Tijdens het trainen op een hometrainer is het belangrijk dat je een goede lichaamshouding hebt. Dit comfort zadel optimaliseert de zitpositie

Kleur:

ZWART / ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Stockly Technologies

Beschrijving

Comfortabel zitten
Tijdens het trainen op een hometrainer is het belangrijk dat je een goede lichaamshouding hebt. Als je niet prettig zit neem je vaak automatisch en onbewust een andere houding aan om het gewicht van je zitvlak te halen. Daardoor loop je kans op spierpijn of een blessure. Met de Tunturi Comfort Seat zit je altijd comfortabel en goed. Het is een groot, met gel gevuld zadel dat de beweging van je trainingsroutine absorbeert zodat je nooit te hard of te zacht zit. Daarnaast zorgt het grotere oppervlak er voor dat je gewicht evenredig over het zadeldek wordt verdeeld. Het voorkomt zadelpijn en zorgt er voor dat je prettig traint.

Voordelen
✓ Eenvoudig te monteren met universeel zadelsysteem
✓ Absorbeert eventuele stoten tijdens het trainen
✓ Gevuld met gel voor extra comfort

Universeel
Het zadel heeft een universeel zadelsysteem, waardoor het geschikt is voor bijna alle Tunturi hometrainers. Het is eenvoudig te monteren met de meegeleverde instructie zodat je binnen een paar minuten al op je nieuwe zadel zit.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmeting: L 32 x B 29,5 x H 12 cm
• Gewicht: 1,24 kg
• Kleur: zwart, groen
• Materiaal: PU, PVC
• Product code: 14TUSFU317
• EAN code: 8717842033326

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

Overige informatie

Samenstelling

PU,PVC

Gebruikersbeoordelingen

Loading