VELITES

Vervangkabel voor springtouw voor Crossfit, Fitness en Box. 4 mm

€800

DE BESTE COMPETITIE KABEL. Deze 4 mm competitiekabel van Velites is speciaal ontworpen voor Crossfit atleten en competities. Geschikt voor alle soorten mensen en groottes.

Kleur: GROEN
Web exclusief
Verkocht en verzonden door VELITES
Media 0
Media 1
Media 2

Beschrijving

DE BESTE TRAININGSKABEL - de 4 mm kabel van Velites is speciaal ontworpen voor trainingen om uithoudingsvermogen en musculatuur te verbeteren.
DUURZAAMHEID EN SNELHEID - Dit is, volgens Velites, een kabel met hoge duurzaamheid en lage snelheid.
Wij raden je aan om de kabel te gebruiken op niet-schurende oppervlakken.
GESCHIKT VOOR KLEIN EN GROOT - de kabel heeft een totale lengte van 3,5 meter. Hij is dus geschikt voor alle soorten mensen en groottes, zelfs voor mensen groter dan 2 meter . Het enige wat je nodig hebt is een tang om de kabel aan te passen en correct te knippen.
VEILIGHEIDSACCESSOIRES - de kabel bevat verschillende accessoires voor extra veiligheid tijdens de sprong. De plastic stoppen voorkomen mogelijke verwondingen met de staalkabel en de veiligheidsdoppen zorgen ervoor dat de kabel niet per ongeluk van het springtouw loskomt.
COMPATIBEL MET ANDERE MERKEN - Deze kabel is speciaal ontworpen voor onze Vropes Earth springtouwen, maar is compatibel met andere springtouwen met een kabeldiameter van 4 mm of meer.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Roestvrij staal

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading