Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

VELUSTA

Velusta PROTEC I Fietsbroek Vrouwen

€18000

‘s Werelds eerste wielerbroek met 3D Impact Protectie. Ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen diepe schaafwonden en ‘road rash’ in geval van een valpartij.

Kleur: ZWART / ROZE / WIT
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Velusta

Beschrijving

Velusta's 3D Impact Protectie is opgebouwd uit meerdere lagen. Met een wrijvingsbestendige laag bovenop en een schokabsorberende laag gemaakt van 3D-structuur, dempt de PROTEC I de eerste impact van de val en worden brandwonden en diepe schaafwonden tot een minimum beperkt. Een speciale gladde laag aan de binnenzijde zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel. De 3D Impact Protectie is zo ontworpen dat ze de beenbewegingen niet beïnvloedt dankzij de verdeling in twee afzonderlijke beschermingsstroken aan weerszijden van de heupen. Het functioneert als uw tweede huid.
Alle lagen zijn flexibel, lichtgewicht en ademend, zodat er geen zweetplekken of irritaties kunnen ontstaan wanneer je de ultieme inspanning levert op jouw fiets. De volledige stof, die is geïntegreerd in de heupzone van de bibshort, is minder dan 4 millimeter dun!
De zeem is ontworpen voor de vrouwelijke anatomie zo heeft ze een aangepaste vorm dat zorgt voor superieur comfort en meer bewegingsvrijheid. Het schuim met zeer hoge dichtheid geeft profrenners de ondersteuning die ze nodig hebben tijdens langeafstandsfietstochten tot zes uur. De zeem is gemaakt van een ultrazachte lichtgewicht stof die van nature antibacterieel is. De hydrofiele kwaliteiten van de componenten zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en een snelle afvoer van vocht met een daaruit resulterend gevoel van frisheid.

Technische informatie

MATERIAAL

Textiel

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

79% PA 21% EA