Soortgelijke producten
Pionnen Set - 23 cm - 12 Stuks - Groen
Pionnen Set - 23 cm - 12 Stuks - Groen
Pionnen Set - 23 cm - 12 Stuks - Groen

VIRTUFIT

Pionnen Set - 23 cm - 12 Stuks - Groen

€2195

Het ideale hulpmiddel bij veel sporten. Gemaakt van stevig materiaal zodat ze zelfs de meest intensieve trainingen kunnen weerstaan.

Kleur: GROEN
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

Maak een parcours, creëer een speelveld of markeer belangrijke punten met de VirtuFit Pionnen Set. Deze set van 12 pionnen is ideaal voor conditie training, agility training en bootcamps, maar ook voor voetbal, hockey en andere groepstrainingen. De VirtuFit pionnen worden geleverd als set van 12 stuks. Al deze pionnen hebben een hoogte van 23 cm en zijn gemaakt van stevig PE kunststof, zodat ze de meest intensieve trainingen aankunnen. Om goed op te vallen, zijn de pionnen verkrijgbaar in verschillende felle kleuren: groen, oranje, geel en blauw.

Voordelen Pionnen set van VirtuFit • Handig om markeringen aan te brengen om bijvoorbeeld een parcours uit te zetten • Lichtgewicht • Stapelbaar • Ideaal hulpmiddel bij veel verschillende sporten • Stevig en waterbestendig door PE kunststof • 12 stuks

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Technische informatie

LENGTE

48 cm

Overige informatie

Samenstelling

Kunststof

Gebruikersbeoordelingen

Loading