BEST BEOORDEELD
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

VIRTUFIT

VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 244 cm

€16395

Springplezier voor jong en oud! Het beste van het beste als het gaat om springervaringen en veiligheid. Met 2 jaar garantie op het frame ben je verzekerd van langdurig springplezier.

Kleur: VEELKLEURIG
Levering aan huis
Beschikbaar
Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

De VirtuFit Premium Trampoline met Veiligheidsnet biedt het beste van het beste als het gaat om springervaringen. Deze premium variant van de VirtuFit trampoline is niet alleen sterk en groot, maar is qua afwerking echt een topper.

De VirtuFit Premium Trampoline heeft een belastbaar gewicht van 50 kg en is helemaal uitgevoerd in het zwart. Dit betekent dat ook het metalen frame, de trap en de buizen van het veiligheidsnet zijn meegespoten. Dit geeft de trampoline een moderne en strakke uitstraling. Een pronkstuk in je tuin.

Water- en UV-bestendig Dankzij de water- en UV bestendige materialen is het geen probleem om deze trampoline voor langere tijd buiten te houden. Of het nu regent, waait of zonnig is, de premium trampoline is bestand tegen alle weersomstandigheden.

De basis van deze trampoline bestaat uit stalen framedelen met een diameter van 38 mm en een staaldikte van 1,2 en 1,5 mm. Deze framedelen zijn, net als de veren, gegalvaniseerd. De buizen zijn daarnaast voorzien van een zwarte poedercoating. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de trampoline bestand is tegen roest en corrosie.

Het veiligheidsnetnet staat dankzij de glasvezel constructie strak gespannen rondom het springvlak en voorkomt valpartijen. De hoogte van het net is 180 cm, waardoor deze ook veiligheid biedt bij hoge sprongen.

Om veilig op- en afstappen voor iedereen te kunnen garanderen, wordt de VirtuFit Premium Trampoline geleverd inclusief trapje.

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Technische informatie

  • Gewicht Gewicht < 50kg
  • BREEDTE 244 cm
  • DIGITALE CONSOLE 244 cm
  • HOOGTE 51 cm
  • LENGTE 244 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading