Soortgelijke producten
MTB-band Mezcal 2.35" - zwart/bruin
MTB-band Mezcal 2.35" - zwart/bruin
MTB-band Mezcal 2.35" - zwart/bruin

VITTORIA

MTB-band Mezcal 2.35" - zwart/bruin

€5499

Vittoria's Mezcal XC-Race is de veelzijdige allrounder voor cross country / marathons.

Kleur:

ZWART

Maat:

57-622
Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Online Bike Parts BV

Beschrijving

Vittoria's Mezcal XC-Race is de veelzijdige allrounder voor cross country / marathons. Hij biedt je optimale grip in droge en natte trailomstandigheden zonder snelheidsverlies. Het lage middenprofiel in combinatie met de geprononceerde lugs aan de zijkant geeft de band niet alleen veel snelheid op de rechte stukken door de lage rolweerstand, maar biedt ook optimale tractie op wortels, rotsen en bij het snel door de bochten rijden.

Vittoria TLR
Vergeleken met normale binnenband/band combinaties, bieden tubeless ready banden een beter afrolgedrag en meer tractie in de bochten met dezelfde luchtdruk. Dankzij de tubeless technologie is de kans op een snake bite bij het aflopen van de band tot nul gereduceerd. Met het extra gebruik van bandenreparatiemiddelen wordt de lekbescherming bij lekke banden en kleine sneden verhoogd. Met de TNT-hiel die zich in wereldkampioenschappen heeft bewezen, sluit de band goed af en blijft hij stevig op de velg zitten.

4 compounds (4C)
Is een exclusieve in-house ontwikkeling door Vittoria om de productprestaties te verhogen - zonder compromissen! Vittoria 4C is een layering proces dat gebruik maakt van vier verschillende rubber materialen in dezelfde band. Het 4C proces biedt een ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlakteweefsels van elkaar gescheiden kunnen worden, zowel in het middenvlak als in het zijvlak van het loopvlak. Dankzij de verschillende eigenschappen van de materialen - waaronder G+ Isotech - kan de verdeling ervan uitgebreid worden getest om het best mogelijke product te verkrijgen.

GRAFEEN 2.0 (G 2.0)
Is Vittoria's unieke rubbermengsel verrijkt met nanodeeltjes dat geen compromissen sluit. Naast de bekende eigenschappen van de G+ compound zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 u ook de ultieme grip op vochtige en natte paden.

Technische specificaties:

Bandentype: vouwbanden
beoogd gebruik: Cross Country, All Mountain
Afmetingen (inch): 29 x 2.35
Afmetingen (ETRTO): 57 - 622
Uitvoering: TLR, snel rollend, 4 compounds
Rubber samenstelling: 4C compound met grafeen 2.0
Karkas: 120 TPI
geschikt voor tubeless: ja
Compatibiliteit e-bike: niet gespecificeerd
Profiel: XC Race
Luchtdruk: 2,0 tot 4,0 bar (29-58 PSI)
Aanbevolen velgbreedte: 19 mm - 29 mm
Maximale belasting: niet gespecificeerd
Kleur: zwart / beige (zwart / tan)

Gewicht volgens de fabrikant: 725g

Technische informatie

  • TYPE TERREIN GEMENGD TERREIN
  • ETRTO 57-622
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading