WCUP

Protein Shake Chocolate 1000 G

€4499
€4499/kg

Herstel- en opbouwmaaltijd voor de spieren.

Levering aan huis
Beschikbaar

Beschrijving

WCUP Proteïne Shake is een hoogwaardig voedingssupplement met zoetstoffen op basis van wei-eiwit isolaat en concentraat.

 + Eiwitrijk
 + Vetarm
 + Suikerarm

WCUP Proteïne Shake is een lekkere en gemakkelijk te bereiden shake rijk aan eiwitten die bijdragen tot de groei en het behoud van de spiermassa of als ondersteuningsmaaltijd in een programma voor gewichtscontrole.

Buiten bereik van kinderen bewaren

De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruiktWCUP Protein Shake is een zeer hoogwaardig eiwitsupplement op basis van whey protein isolaten (WPI). Het is vet- en lactose-arm en bevat een hoge dosis glutamine en BCAA's.

Technische informatie

  • PROTEÏNEGEHALTE 81% tot 90% proteïne
  • DOELEN Recuperatie
  • GEWICHT (in g) 1000 g

Voedingswaarde

Berekend op gewicht: 100 g. Énergie (KJ): 1616 kJ, Énergie (Kcal): 386 kcal, Vetten: 2,0 g, Waarvan verzadigde vetten: 0,82 g, Koolhydraten: 10 g, Koolhydraten waarvan suikers: 1 g, Voedingsvezels: 0 g, Proteïnen: 82 g, Zout: 0,55 g,

Overige informatie

Samenstelling

Wei-eiwit isolaat* (85,3%), wei-eiwit concentraat* (9,5%), chocoladearoma, natriumchloride, verdikkingsmiddel: guargom, zoetstoffen: acesulfaam-K en sucralose, aroma. *Van melk, bevat lactose.

VOORRAADADVIES

1 portie s’ morgens en 1 portie ongeveer 1 uur voor het slapen gaan.

Gebruikersbeoordelingen

Loading