Soortgelijke producten
Protein Shake Strawberry 1000 G

WCUP

Protein Shake Strawberry 1000 G

€3900
€3900/kg

Herstel- en opbouwmaaltijd voor de spieren.

Flavor: Aardbei
Maat:
1 KG
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door WCUP Sports Nutrition NV

Beschrijving

WCUP Proteïne Shake is een hoogwaardig voedingssupplement met zoetstoffen op basis van wei-eiwit isolaat en concentraat.

 + Eiwitrijk
 + Vetarm
 + Suikerarm

WCUP Proteïne Shake is een lekkere en gemakkelijk te bereiden shake rijk aan eiwitten die bijdragen tot de groei en het behoud van de spiermassa of als ondersteuningsmaaltijd in een programma voor gewichtscontrole.

Buiten bereik van kinderen bewaren

De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt

WCUP Protein Shake is een zeer hoogwaardig eiwitsupplement op basis van whey protein isolaten (WPI). Het is vet- en lactose-arm en bevat een hoge dosis glutamine en BCAA's.

Technische informatie

PROTEÏNEGEHALTE

81% tot 90% proteïne

Voedingswaarde

Berekend op gewicht: 100 g. Énergie (KJ): 1576 kJ, Énergie (Kcal): 376 kcal, Vetten: < 0,1 g, Waarvan verzadigde vetten: < 0,01 g, Koolhydraten: 7,6 g, Koolhydraten waarvan suikers: 0,65 g, Voedingsvezels: 0 g, Proteïnen: 86,4 g, Zout: 0,55 g,

Overige informatie

Samenstelling

Wei-eiwit isolaat* (85,3%), wei-eiwit concentraat* (10,4%), aardbeiaroma, rode biet concentraat (Beta vulgaris L.), natriumchloride, verdikkingsmiddel: guargom, zoetstoffen: acesulfaam-K en sucralose, aroma, kleurstof: ponceau 4R°. *Van melk, bevat lactose.

VOORRAADADVIES

1 portie s’ morgens en 1 portie ongeveer 1 uur voor het slapen gaan.

Gebruikersbeoordelingen

Loading