Soortgelijke producten
Winmau Blade 6 dartbord
Winmau Blade 6 dartbord
Winmau Blade 6 dartbord
Winmau Blade 6 dartbord
Winmau Blade 6 dartbord

WINMAU

Winmau Blade 6 dartbord

€5990

De zesde generatie van de Winmau Blade dartbord serie met geweldig design, innovatie en vakmanschap met Winmau's nieuwste dartbordtechnologie!

Kleur: ZWART / Scharlakenrood / GROEN
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Buffalo.nl

Beschrijving

De zesde generatie van de Winmau Blade dartbord serie met geweldig design, innovatie en vakmanschap met Winmau's nieuwste dartbordtechnologie. Zo is het Blade 6 dartbord uitgerust met het nieuwste ' gepatenteerde Density Control-draad voor optimale vezeldichtheid en verbeterde dartretentie in de dubbele, treble- en bullseye-zones om optimale scorekracht te verzekeren. Het Blade 6 dartbord is voorzien van ultradun draad met een hoek van 60 graden, hierdoor buigt de dartpijl af in het scoregebied en het dunne draad zorgt voor minimale bounce-outs. De volledig geharde bullseye en buitenste ring, beide met Density Control-draad, zijn nu 25% dunner. Het Blade 6 dartbord is goedgekeurd voor professionele toernooien en vervaardigd van het beste Oost-Afrikaanse sisal volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation. De Blade 6 is uitgerust met het eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem, en past op elke muur, zodat je meteen kunt spelen.

Het Blade 6 dartbord levert hoogwaardige spelkwaliteit en is ideaal voor de meest veeleisende spelers!

Technische informatie

  • BREEDTE 45 cm
  • HOOGTE 3.8 cm
  • LENGTE 45 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

De zesde generatie Winmau Blade dartborden! Dartbord met de nieuwste innovaties Materiaal: Afrikaans Sisal Density Control draad Ultradun 60 graden draad ROTA-Lock systeem Goedgekeurd voor professionele toernooien Afmeting: diameter 45 cm, dikte 38 mm

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading