Soortgelijke producten
Zadel WTB Silverado Cromoly Narrow
Zadel WTB Silverado Cromoly Narrow
Zadel WTB Silverado Cromoly Narrow

WTB

Zadel WTB Silverado Cromoly Narrow

€6985

Zadel WTB Silverado Cromoly Narrow

Kleur:

ZWART / ZWART / ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Stockly Technologies

Beschrijving

De WTB Silverado is een zadel met een van de meest iconische en gerespecteerde vormen van het merk. Lichtgewicht en slank, met een ontwerp dat snelheid bevordert, terwijl het ongelooflijk comfort biedt. Met een lange, taps toelopende neus en een vlakker platform biedt hij een optimaal oppervlak om van positie te veranderen. De geoptimaliseerde verhouding tussen gewicht en vulling maakt het tot een hoogwaardig en veelzijdig zadel voor alle disciplines, inclusief de weg.
Kenmerken:

Gebruik: Weg, Avontuur Weg, Gravel, Cross Country, Zwaartekracht.
Lengte: 280 mm.
Rail: Cromoly.
Coating: Microvezel.
Shell: Flex-afgestemd.
Vulling: HLX.
Rail kleur: Metaal & Glanzend Zwart.
Gewicht: 265 g (135 mm), 270 g (142 mm).

Technologieën :

Love Channel: aanwezig op alle zadels WTB, het Love Channel heeft een zeer belangrijke taak: uw lichaam beschermen tegen ongewenste druk. De centrale depressie ontlast het zachte weefsel zonder de structurele integriteit van het zadel op te offeren.
Comfort Zone: Deze kleine vensters, die op alle WTB zadels zitten, zijn in de basis van het zadel uitgesneden om de druk op gevoelige plaatsen te verlichten. Comfort Zone is een subtiel verschil dat een indrukwekkend comfort op lange termijn biedt.
Flex-Tuned Shell: De Flex-Tuned shell biedt een uitzonderlijke mix van flexibiliteit en efficiëntie. Niet zo zacht als 'Soft-Shell' en niet zo stijf als 'Carbon Composite', bieden Flex-Tuned zadels de ideale middenweg voor de meeste enthousiastelingen.
HLX opvulling.

Specificaties
Gewicht fabrikant (in g) 265 Heren
Dames Zadel lengte 280 Zadel breedte 142 Rail bevestiging Rond Rail materiaal CrMo staal Kanaal Ja

Gebruikersbeoordelingen

Loading