Soortgelijke producten
Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun
Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun
Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun
Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun
Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun

WUEPS

Wueps | Massage and Percussive Therapy Massage Gun

€9990 −20%
€7990

Wueps | Spier Massage Pistool

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door WUEPS

Beschrijving

30 SNELHEDEN OM DE INTENSITEIT AAN TE PASSEN VOOR ELK DEEL VAN UW LICHAAM
ELKE PERCUSSIE IS PERFECT
KRACHTIGE 24V borstelloze motor met hoog koppel en 48mm diameter. De motor geeft je kracht tot 18 kg, wat krachtig is om diep in de spiergroepen te reiken.
-Instelbare intensiteit
Het PRO ELITE pistool kan een diepte van 14 mm bereiken met een snelheid van 3300 RPM. Het wordt zowel op professioneel als op thuisniveau gebruikt.
Het heeft 30 instelbare snelheden om het niveau van de massage aan te passen, afhankelijk van de gewenste intensiteit en het te behandelen gebied. LCD-touchscreen om de intensiteit te regelen.
-Lage intensiteit van 1 - 15: Lage intensiteit heeft als doel de bloedcirculatie te verhogen en de spieren te ontspannen. Deze wordt voornamelijk aanbevolen voor gebruik met de ronde kop en kan op het hele lichaam worden toegepast, met uitzondering van weke delen en botten. Het gebruik van andere hardere koppen moet met voorzichtigheid worden toegepast en wordt niet aanbevolen voor oudere mensen of kinderen.
Middelhoge intensiteit. 15-30: Hoge intensiteit is gericht op het doordringen in weefsel en het losmaken van fasciae. Aanbevolen voor grote spierbundels en atleten. Vanaf deze frequentie is het raadzaam om altijd te beginnen met de ronde kop, en in geval van gebruik van andere meer snijdende en harde koppen, is het raadzaam om te beginnen met lage frequenties en de intensiteit beetje bij beetje te verhogen. Gebruik geen hoge intensiteit in de buurt van zachte weefsels of botten.
-8 verwisselbare koppen: Het PRO ELITE model bevat 8 verwisselbare stukken waarmee u alle delen van het lichaam kunt bereiken en de diepe weefsels en fasciae kunt losmaken. Het is belangrijk om altijd te beginnen met de ronde kop en met een lage frequentie om gevoelig te worden voor de kracht van het pistool.
-Luchtvrij Systeem - Continue Ventilatie: Dankzij een continu koelsysteem warmt het PRO ELITE model niet op en maakt het een betere prestatie en gebruiksduur mogelijk.
-Ultra-stil. Quiet-Glide Technologie: Het PRO ELITE model heeft ingebouwde 45-decibel quiet-glide technologie en kan in elke omgeving comfortabel en ongestoord gebruikt worden, zoals op kantoor of thuis. Het wordt aanbevolen voor mensen die veel achter de computer zitten. Een lichte massage kan worden toegepast op de benen, schouders en trapeziusspieren om stress te verlichten.
Langdurige 2700 mAh batterij: Geschatte gebruikstijd is meer dan 6 uur bij continu gebruik.
-Gemakkelijk mee te nemen in een ergonomische koffer: Met de koffer kunt u het pistool, de oplader en de koppen op een comfortabele en praktische manier vervoeren.
Het spiermassagepistool is licht en gemakkelijk te gebruiken, het helpt bij het verlichten van stijfheid en spanningen veroorzaakt door dagelijkse stress en verbetert en versnelt het spierherstel voor of na de training.
Dankzij de 12V/2700mAh lithium-ion batterij, kan het massagepistool tot 6-8 uur per oplaadbeurt werken.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading