X PADDLE BOARDS

X-TREME Opblaasbare Paddleboard 320 x 82 x 15cm

€34900

Een uitzonderlijke paddleboard voor het hele gezin

Kleur:

BLAUW

Levering aan huis
Beschikbaar

Beschrijving

Afmetingen: 320 x 82 x 15 cm.

De X-treme is het model van het merk X-Paddle Board met een agressieve, mannelijke en radicale uitstraling. Het is ontwikkeld om uitstekende prestaties te bieden voor mensen die willen beginnen of vooruitgang willen boeken in stand up paddling.

Bouw

De Xtreme heeft een enkelvoudige huidconstructie met een hoogwaardige drop-stitch, gebaseerd op de beste normen in de industrie. Deze constructie in combinatie met zijn 15 cm dikte geeft hem een voorbeeldige stijfheid die hem geschikt maakt voor alle soorten maten, hem schokbestendig maakt en ervoor zorgt dat je deze SUP lang kunt bewaren zonder hem te beschadigen.

Stabiliteit

De X-treme is zeer gemakkelijk te hanteren voor beginners en kan zonder problemen tot 150 kg dragen. Het royale volume zorgt voor een uitstekend drijfvermogen en stabiliteit. Met een lengte van 320 cm blijft het een veelzijdige paddleboard die in een noodsituatie kan draaien.

Glijden

De X-treme is een bijzonder stijve SUP met een uitstekende glide. Het begint al bij de eerste slag van de paddleboard en stelt u in staat kilometers af te leggen zonder u in te spannen. Deze SUP voelt zich zowel thuis op het meer als in de zee en is ideaal voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren met een paddleboard in ontwikkeling

Tot besluit

De X-paddle Boards X-treme is een echt succes waarmee u zonder problemen kunt beginnen en dat u in de loop der jaren niet zal afremmen. Het zal toelaten om de peddelaars van alle niveaus te begeleiden die van de sport, de ballade en het plezier houden!

Compleet pakket inclusief

  • Raad
  • 3-delige peddel
  • Rugzak
  • Leiband
  • Reparatieset
  • Pomp

Technische informatie

Gebruikersbeoordelingen

Loading