Soortgelijke producten
Zamst Duimbrace - Zwart  - M
Zamst Duimbrace - Zwart  - M

ZAMST

Zamst Duimbrace - Zwart - M

€3196

Zamst Duimbrace - Zwart - M

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Stockly Technologies

Beschrijving

De Zamst Duimbrace is een duimbrace die altijd de juiste pasvorm heeft. Omdat de duimbrace te verwarmen is, kun je de pasvorm namelijk zelf modelleren. Dit doe je door de brace 10 seconden in heet water te plaatsen. Je kunt de brace in totaal zo'n 20 tot 30 keer opnieuw vormgeven, waarbij je ook kunt wisselen van de ene duim naar de andere duim. De optimale pasvorm in combinatie met voldoende bewegingsvrijheid zorgen ervoor dat de duimbrace een hoog draagcomfort en de juiste bescherming heeft.

Indicatie
De Zamst Duimbrace is een perfecte brace bij overbelasting van het duimgewricht of bij een skiduim.

Kenmerken

Gemaakt van modelleerbaar kunststof harnas voor een optimale pasvormCompact ontwerp voor maximale bewegingsvrijheidLaag profiel, waardoor hij onder een handschoen gedragen wordenGeoptimaliseerd gewichtVerstelbare sluiting voor individuele pasvorm
De juiste maat kiezen
Voor het eerste gebruik leg je de Zamst Duimbrace 10 seconden in heet water. Zodra je de brace uit het water haalt, leg je deze over je duim en vorm je deze naar wens. Zodra de brace de juiste vorm heeft, kun je hem gemakkelijk opnieuw op je duim plaatsen. Vervolgens gebruik je de wrap bij de pols en de wrap bij de duim om de duimbrace vast te zetten. Om de juiste maat te kiezen meet je de volgende lengtes:
Lengte 1 in cm: Lengte van de duim vanaf het 1e kootje tot aan de pols
Lengte 2 in cm: Omtrek van de pols

Lengte 1Lengte 2S8 - 9,513 - 17M9,5 - 1316 - 20

Zamst
Zamst is een marktleider in de orthopedische wereld en heeft een uitgebreide medische expertise. Het merk legt de focus op het ontwikkelen van braces voor de sportmarkt en dat zie je terug in de producten. In de loop van de jaren heeft Zamst technologieën ontwikkeld die kenmerkend zijn voor de producten. Bij de Zamst Duimbrace is gebruik gemaakt van de volgende technologieën:

Exo-Grid Pro (Custom)I-Fit
Meer informatie over de technologieën van Zamst vind je hier.

Gebruikersbeoordelingen

Loading