Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

ZEN GROWTH

ZENGROWTH Massagetafel Artarmon II Marineblauw 71cm

€41900

We ontwierpen deze lichte, stabiele en stevige massagetafel voor een kleine masseur die veel op locatie werkt. Deze massagetafel is gemaakt van aluminium, is 71cm breed en is super comfortabel.

Kleur: VEELKLEURIG
Levering aan huis
Beschikbaar
Uitsluitend online verkocht en verzonden door DeMassageWinkel.com

Beschrijving

ZenGrowth Artarmon is een aluminium massagetafel waarbij alles draait om een laag gewicht zónder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de massagetafel. Ben je een kleine masseur die veel op locatie werkt? Dan hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen hoeveel uitdagingen het sjouwen van een massagetafel met zich meebrengt. Bij DeMassageWinkel hadden we te doen met deze mensen, en wilden we ze een oplossing kunnen bieden. Het resultaat: De ZenGrowth Artarmon.

De kwaliteit van deze massagetafel wordt gewaarborgd door 5 unieke kwaliteitssystemen:

  • 6.35cm Carefoam Matras: Een uniek 3-laags matras. De bovenste 2 lagen hebben een lagere dichtheid, waardoor de massagetafel comfortabel aanvoelt voor je cliënten. De onderste laag heeft een hoge dichtheid, die extra ondersteuning biedt tijdens een zwaardere massage. Bovendien wordt de bovenste schuimlaag van de massagetafel over de gehele massagetafel heen getrokken, zodat het matras aan de zijkanten van het matras niet snel zal indeuken.
  • Lock & Go: Een uniek systeem om een massagetafel zo snel mogelijk op te kunnen zetten en weer mee te kunnen nemen. Dat houdt in dat de tafelpoten gemakkelijk in hoogte kunnen worden versteld met een drukknop. De tafelpoten hebben bewust een semironde vorm, zodat deze niet rond kunnen draaien wanneer de hoogte wordt aangepast.  Daarnaast kunnen de accessoires van de massagetafel gemakkelijk aan de onderkant van de massagetafel worden vastgezet met het behulp van hoge kwaliteit klittenband.
  • FeatherWeight Matras: Een unieke gepatenteerde nylon matrasbodem voor deze massagetafel zorgt ervoor dat de massagetafel zo’n 3 kilogram lichter is dan massagetafels met een houten matrasbodem zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en stevigheid van de massagetafel. Deze massagetafel weegt hierdoor slechts 11,2 kg (ja je lees het écht goed!).
  • Sturdy & Quiet: Een unieke compositie van hoge kwaliteit scharnieren en het gebruik van aluminium van vliegtuigkwaliteit in combinatie met antislip poten en extra stabilisatorbalken zorgt ervoor dat deze massagetafel altijd stevig op de grond staat en niet piept of kraakt.
  • Nanotouch: De milieuvriendelijke stoffering van deze massagetafel wordt voor gebruik uitgebreid gekeurd op zachtheid en elasticiteit. Hierdoor kunnen we je garanderen dat de stoffering prettig op de huid aanvoelt en tegen een stootje kan.  Kortom, bij de ZenGrowth Artarmon is over alles tot in de kleinste details nagedacht, waarbij een laag gewicht centraal stond. Deze massagetafel is 71 cm breed, maar we hebben ook een variant die 63.5 cm breed die zeer geschikt is voor kleinere masseurs. Ben je een masseur die veel op locatie werkt en rugklachten wilt voorkomen? Dan is de ZenGrowth Artarmon de beste keuze!

 

Standaard meegeleverd

  • Draagtas gemaakt van dik en sterk materiaal met extra draagvakken
  • Handleiding
  • Aluminium hoofdsteun met ultrasoft luxueus kussentje
  • Stevig armplankje

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading