Soortgelijke producten
Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black
Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black
Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black
Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black

Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black

€18000
Recupel : €005
8593176

Voor sporters die vorderingen willen maken. Het enige horloge met een dergelijk navigatieniveau voor die prijs. Assisted gps en turn-by-turn navigatie

De compacte Suunto 5 werd ontworpen voor sporters die vorderingen willen maken en biedt hen autonomie en mogelijkheden om hun trainingen te beheren en hun activiteiten te volgen.

Kleur: ZWART
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Meting van de parameters

Snelheid, afstand, hartslagmeting aan de pols, dagelijkse activiteit

Coaching

Planning van je training volgens je doelen en je vooruitgang.

Autonomie

Tot 40u opname met gps-tracking. Slim batterijbeheer

Waterdicht

Geschikt voor zwemmen aan de oppervlakte (5 ATM)

Connectiviteit

Suunto App: analyse, follow-up activiteiten, meldingen, aanmaak parcours.

Technische informatie

Alle sporten die je maar wilt

In het horloge werden meer dan 80 sportmodi voorgeprogrammeerd. Met zijn waterdichtheid tot 50 m diepte is het ideaal voor zwemmers en triatleten. Je kunt ook volgens je voorkeur instellen wat je tijdens je training of tocht wilt weergeven op je horloge, door je eigen sportmodi aan te maken in de Suunto App.

Je horloge als trainingsbegeleider

Suunto 5 volgt je fitheid en past je gepersonaliseerde trainingen aan volgens je vooruitgang en je doelstellingen. Hij geeft aan wanneer je moet recupereren als je te veel van je lichaam gevraagd hebt en zet je aan om te gaan trainen wanneer nodig.

Voor een betere recuperatie

De Suunto 5 volgt niet alleen je sportactiviteiten, maar ook je dagelijkse activiteiten, stressniveau en slaapkwaliteit. Dit horloge informeert je over je dagelijkse stressniveau. Op die manier kun je voorkomen dat je te veel traint op dagen dat je te weinig energie hebt. De Suunto 5 geeft je ook aanwijzingen over de kwaliteit en de duur van je slaap; zo kun je nagaan of je voldoende bent uitgerust voor je dagactiviteiten.

Val nooit zonder batterij

2 ingestelde batterijmodi (Perf en Endurance) om 20 tot 40u te registreren met gps-tracking. Als je een opname start, krijg je een inschatting van de resterende autonomie van je batterij in de huidige modus. Tijdens je training kun je de modus aanpassen als je niet voldoende batterij meer hebt. De Suunto 5 maakt gebruik van slimme herinneringen op basis van je activiteitenhistoriek, zodat je batterij steeds vol is voor je volgende sessie.

Een compact horloge dat tegen een stootje kan

Met zijn eenvoudige en lichte ontwerp (slechts 66 g) is dit een comfortabel horloge voor dagelijks gebruik. Het horloge werd in de lastigste omstandigheden in het hoge noorden getest, om er zeker van te zijn dat het je nooit in de steek zal laten.

Stippel een parcours uit, waar je maar bent

De warmtekaarten van de Suunto App tonen de wegen die vaak worden gebruikt door leden van de Suunto-community wereldwijd, waardoor je eenvoudig nieuwe plekken kunt ontdekken. Plan je weg met behulp van topografische kaarten, synchroniseer met je horloge en je bent vertrokken!

Log in op je favoriete apps

Log in op sportapps zoals Strava, Endomondo, TrainingPeaks, Relive en nog vele andere, om je activiteiten te analyseren, trainingstips mee te krijgen of 3D-filmpjes te maken van je avonturen, en deel deze met je netwerk. Geniet van ongeziene voordelen bij deze partners dankzij de aankoop van je Suunto-product.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

GEBRUIKSAANWIJZING

Uitsluitend voor recreatief gebruik.

Afbeeldingen

Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black
Multisport gps-horloge met hartslagmeting 5 All Black

Gebruikersbeoordelingen

Loading