Soortgelijke producten
Multisport gps-horloge Suunto 9 zwart

Multisport gps-horloge Suunto 9 zwart

€40000 −25%
€30000
*Van 1/8/2021 en zolang de voorraad strekt

Voor ambitieuze sporters die hun prestaties willen verbeteren en voor wie houdt van outdooractiviteiten.

De Suunto 9 is een multisport gps-horloge voor veeleisende sporters en avonturiers. Dankzij zijn autonomie van 120 uur en robuustheid kan je er altijd op rekenen.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Hartslagmeting aan de pols, gps-tracking, FusedTrack, Suunto Plus-functies

Coaching

80 sporten beschikbaar. Favoriet bij profsporters.

Autonomie

Tot 120 uur met de gps-tracking ingeschakeld.

Ondoordringbaarheid

Waterdicht tot 100 meter diepte.

Connectiviteit

Meldingen van oproepen, berichten en apps. Suunto app. Value Pack.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN GPS-HORLOGE VOOR IEDER TERREIN

Dit horloge werd getest gedurende duizenden uren van reëel gebruik in de zwaarste omstandigheden, door het team van interne testpersonen en sporters van Suunto overal ter wereld, en is een betrouwbare partner tijdens al je avonturen, op verharde en onverharde wegen, ongeacht de hoogte, maar ook tijdens het zwemmen dankzij zijn waterdichtheid tot op 100 meter diepte.

SUUNTO FUSEDTRACK™

Bij lange ultratrails is de autonomie van de batterij vaak de beperkende factor voor het nauwkeurig registreren van de afstand en route, omdat de gps enorm veel energie verbruikt. Het unieke FusedTrack™-algoritme van Suunto combineert de gps-gegevens met de gegevens van de bewegingssensor, zodat je je afstanden nog preciezer kunt volgen en meten. Op die manier gaat je batterij langer mee, doordat je je gps-verbruik vermindert zonder echter aan precisie in te boeten.

SLIMME BATTERIJMODI

Drie vooringestelde batterijmodi - Performance, Endurance en Ultra - voor 25 tot 120 uur autonomie met de gps-tracking ingeschakeld. Als je start met het opslaan van gegevens, krijg je een inschatting van de resterende autonomie van je batterij in de huidige modus.

De Suunto 9 maakt gebruik van slimme herinneringen gebaseerd op je activiteitenhistoriek. Als het horloge merkt dat je batterij bijna leeg is, geeft het automatisch aan dat je beter naar een andere batterijmodus overschakelt.

NAUWKEURIGE OPVOLGING VAN JE SPORTACTIVITEITEN

Meer dan 80 personaliseerbare sportmodi beschikbaar, hartslagmeting aan de pols, gps-navigatie, geïntegreerde routetracker, Fused Track™ algoritme voor een heel nauwkeurige registratie: een multisport horloge voor de meest veeleisende sporter.

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading