Multisporthorloge met gps en hartslagmeting aan de pols Forerunner 735XT zwart

€19000

Ontworpen voor hardlopers, multisporters en triatleten.

Dit multisporthorloge met gps is ideaal voor sporters die uitgebreide gegevens willen bijhouden tijdens hun trainingen en wedstrijden.

Vraag & Antwoord
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Activiteitsopvolging, gps, hartslagmeting pols, hoogtemeter, trainingsfuncties.

Coaching

Opvolging van je trainingen en analyse van je prestaties.

Autonomie

Tot 24u in UltraTrac-modus.

Ondoordringbaarheid

Geschikt voor zwemmen (5 ATM of 50 m).

Connectiviteit

Automatisch downloaden van gegevens, realtime opvolging en meldingen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Je doet het allemaal, nu kan je horloge het ook

Dit multisporthorloge met gps is ideaal voor sporters die uitgebreide gegevens willen bijhouden tijdens hun trainingen en wedstrijden. De 735XT, nu nog kleiner en comfortabeler, is net zo geschikt voor je sportieve trainingen als voor de werkdag. Hij registreert zelfs je dagelijkse activiteit, door je stappen te tellen, het aantal verbrande calorieën bij te houden en je slaap te analyseren.

Hardlopen, zwemmen, fietsen, triathlon...

Met de Forerunner 735XT kan je gemakkelijk je prestaties verbeteren dankzij de geïntegreerde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), langlaufen, peddelsporten, traillopen, wandelen en krachttraining... Ideaal voor trainingen waarbij je verschillende oefeningen combineert en voor duathlon/triathlontrainingen is de automatische multisportfunctie, waarmee je met één druk op de knop schakelt tussen verschillende sporten.

Garmin Elevate - Hartslagmeter aan de pols

De Forerunner 735XT is voorzien van de Garmin Elevate-technologie, die de hartslag aan de pols meet. Nu kan je zonder borstriem je hartslag meten en registeren. Je hartslagzone en het aantal slagen per minuut worden in real-time weergegeven op een kleurenschaal.

Laat je hart sneller slaan

Hartslagmeting aan de pols is een nauwkeurig hulpmiddel voor al je trainingen. De Forerunner 735XT kan je loopstijl analyseren met Running Dynamics, je fysiologische gegevens analyseren (lactaatdrempel, Stress Score, VO2 Max, enz.) en nog veel meer.

STRAVA Live Segment

De Forerunner 735XT is het eerste hardloophorloge dat compatibel is met Strava Live Segments en wordt geleverd met een proefabonnement van 60 dagen op Strava Premium. Met dit abonnement worden je favoriete Strava segmenten (voor hardlopen en fietsen) automatisch gesynchroniseerd met de 735XT voor live feedback tijdens het sporten.

Blijf verbonden!

De Smart Notifications, automatische uploads naar Garmin Connect en live opvolgen (LiveTrack) maken de 735XT de ultieme smartwatch voor atleten. Stop je telefoon gerust weg wanneer je een lange afstand gaat afleggen.

Met LiveTrack in real time volgen

Met LiveTrack kunnen vrienden of familieleden je in real time opvolgen tijdens je hardloopsessies of fietstochten. Deze functie is nu nog gemakkelijker te gebruiken. Als je het automatisch starten inschakelt, kan je de technologie volledig vergeten en al je aandacht op je training richten. LiveTrack detecteert automatisch wanneer je vertrekt, waardoor je niet eens je telefoon meer hoeft te pakken.

Garantie

2 jaar

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten