Natuurlijke minerale zonnebrandstick voor het gezicht SPF50+ wit

€900
€1.00001/KG

8585115

Voor surfers die op zoek zijn naar een zonnebrandcrème voor het gezicht die goed bestand is tegen zeewater. Geschikt voor alle buitenactiviteiten.

Ontwikkeld en getest door vele surfers en een onafhankelijk laboratorium. Deze natuurlijke minerale zonnebrandcrème beschermt je gezicht efficiënt en langdurig tijdens je surfsessies.

Kleur:

WIT

Maat:

maatwijzer
IP 50
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Zonbescherming

Factor 50+, gezicht/lippen. Erg hoge bescherming (uvA/uvB). Elke 2u aanbrengen.

Waterbestendigheid

Waterbestendig. Getest volgens de geldende norm.

Natuurlijk

Alle bestanddelen en uv-filters zijn van natuurlijke oorsprong

Technische informatie

Voldoet aan de wet van Hawaï

Om het onderzeese ecosysteem te beschermen, heeft de staat Hawaï besloten om het gebruik van bepaalde chemische stoffen in zonnebrandmiddelen te verbieden door het goedkeuren van de Hawaï-wet die op 1 januari 2021 van kracht werd.
Deze wet bevat een lijst van chemische stoffen, zoals oxybenzone en octinoxaat, die vaak worden aangetroffen in zonnebrandmiddelen en koralen kunnen aantasten of zelfs vernietigen.
Onze stick is conform de Hawaï-wet en werd goedgekeurd door een toxicoloog.

Samenstelling

BESTANDDELEN: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE [NANO] , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

Gewicht: 9,5 g

Wat is het verschil tussen een chemisch uv-filter en een mineraal uv-filter?

De zonnebrandstick garandeert een optimale bescherming dankzij titaniumdioxide, een mineraal uv-filter.
Waar een chemisch uv-filter de stralen absorbeert zodat ze de huid niet bereiken, reflecteert een mineraal filter de uv-stralen als een soort barrière. Het product werkt dus doeltreffend vanaf het moment van aanbrengen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.009 kg

Overige informatie

Samenstelling

INGREDIËNTEN: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

VOORRAADADVIES

Stel de stick niet bloot aan hoge temperaturen (bijvoorbeeld 's zomers niet laten liggen in een auto die in de zon staat).

TESTS

Om er zeker van te zijn dat dit product geen nadelige gevolgen heeft voor de biodiversiteit in oceanen, hebben de teams van Decathlon meerdere producttests uitgevoerd met betrekking tot de biologische afbreekbaarheid en de giftigheid voor koraal. De tests werden uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria en toonden aan dat de minerale zonnebrandstick niet giftig is voor koraal, voldoet aan de wet van Hawaï en gemakkelijk biologisch afbreekbaar is (tot 64% na 28 dagen testen).

Goedgekeurd door

Getest volgens de geldende normen voor cosmetica door een onafhankelijk laboratorium. Getest door meer dan 60 surfers in het Baskenland en Martinique.

Afbeeldingen

Natuurlijke minerale zonnebrandstick voor het gezicht SPF50+ wit

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren