Neopreen zwempak voor baby's en peuters TI WARM blauw

€3000

8595633

Onze teams ontwikkelden dit neopreen zwempak dat je kind warm houdt in het water

Wil je de zomer graag verlengen? Ons zwempak in neopreen van 2 mm is soepel en houdt je kind warm. Het vest komt over de hoge broek zodat de neopreendikte op de romp in totaal 4 mm bedraagt.

Kleur:

Caribisch blauw

Maat:

maatwijzer

Productvoordelen

Warmte

Thermisch comfort gegarandeerd dankzij het neopreen met een dikte van 2 mm en 4 mm (romp).

Zonbescherming

UPF50+. Beschermt zelfs nat tegen de zon. Houdt minstens 95% uv-straling tegen.

Technische informatie

OPZETTEN

Het model in de vorm van een hoge broek met daarover een vest is aangepast aan de behoeften van het kind. Glad oppervlak (Glideskin) aan de hals, polsen en enkels voor meer comfort.

BESCHERM DE ALLERKLEINSTEN

Het verdedigingssysteem van kinderen treedt pas volledig in werking vanaf de leeftijd van 3 jaar, daarom is een babyhuidje bijzonder gevoelig voor de zon. Bij eenzelfde blootstelling aan zon zijn de gevolgen 2 tot 3 keer groter bij kinderen dan bij volwassenen. Het is dus belangrijk om hen doeltreffend te beschermen.

WAT BETEKENT UPF 50+?

UPF (Ultra Violet Protection Factor) is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor. Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-straling. Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. UPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A-straling en 98% van de uv B-straling tegenhoudt.

VOORZICHTIG IN DE ZON

Hoewel dit uv-werende zwempak je kind beschermt tegen de zon is het belangrijk om rekening te blijven houden met andere elementen als weerkaatsingen (op het water, het zand...), de warmte en het uur van de dag. Denk naast het dragen van dit pakje ook aan de volgende dingen: geef je kind een zonnebril en een hoedje, breng regelmatig geschikte zonnecrème aan, zorg dat hij of zij regelmatig drinkt, etc.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuimplastic 100% Rubber - Chloropreen (CR) Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en goed geventileerde plaats. Vermijd warmtebronnen. Niet in volle zon laten drogen, dan zal het pak langer meegaan. Mag niet in de wasmachine.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Neopreen zwempak voor baby's en peuters TI WARM blauw
Neopreen zwempak voor baby's en peuters TI WARM blauw
Neopreen zwempak voor baby's en peuters TI WARM blauw

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren