Nordic walking stokken PW P900 zwart / geel

€5000

We ontwikkelden deze stokken voor veeleisende nordic walkers die prestaties willen neerzetten!

Je wilt een tandje hoger schakelen? Kies dan deze lichte stokken met afgeschuinde punt.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / Anijsgroen
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Stuwkracht

Dankzij de afgeschuinde wolfraam punt kom je gemakkelijker vooruit.

Vermindering van trillingen

Beperkt trillingen aanzienlijk dankzij de samenstelling met 80% carbon.

Grip

Slipvast op harde grond dankzij de meegeleverde en afneembare rubberen doppen.

Lichtgewicht

Laat je gemakkelijk bewegen, dankzij de mengeling met 80% carbon.

Gemakkelijk aan en uit

Door de afneembare handlus kun je de stok gemakkelijk loslaten.

Draagcomfort

Heel goed vast te pakken dankzij de ergonomische greep in kurk.

Schuurbestendig

De punt in wolfraamcarbide is duurzaam en slijtvast.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is het verschil tussen nordic walking en gewoon wandelen met stokken?

Wat is het verschil tussen nordic walking en wandelen? Nordic walking wordt beoefend met specifieke stokken op vlak of licht hellend terrein. De eendelige stokken zijn een hulp om jezelf vooruit te stuwen en dienen ook om het bovenlichaam aan het werk te zetten. Gewone wandelstokken of trekkingstokken zijn verstelbaar, je steunt erop als je bergop gaat en ze voorkomen dat je uitglijdt als je bergaf gaat.

Wat zijn de specifieke kenmerken van een stok voor nordic walking?

Nordic walking wordt steeds met twee stokken beoefend om de voortstuwing te bevorderen. Dankzij de straps kun je de stokken loslaten en weer vastpakken zonder dat ze vallen. Eendelige stokken hebben als voordeel dat ze licht zijn en niet ineenschuiven tijdens het gebruik. Ze absorberen trillingen zodat je gewrichten worden ontzien. Met de punt van de stok krijg je goede grip en kun je jezelf voorwaarts stuwen. Afneembare doppen zorgen voor slipvastheid op een harde ondergrond.

Wat zijn de voordelen van nordic walking?

Nordic walking is een complete sport, geschikt voor iedereen. Het maakt je lichaam strakker, verbetert je ademhaling, helpt bij het afvallen en versterkt de botten. Bij al die lichamelijke voordelen komt ook nog het gevoel van welzijn dat deze buitensport met zich meebrengt.
Meer informatie op www.newfeel.com

Gedetailleerde samenstelling van een nordic walking stok

Gemaakt van 50% vezels (carbon + glasvezel) en 50% hars (om de vezels te lijmen).
Het carbonpercentage laat je toe om de stokken te vergelijken. Om redenen van transparantie kiezen we ervoor om de exacte samenstelling van een nordic walking stok op te geven:
De stok PW 900 in 80% carbon bestaat uit: 50% hars + 50% vezels die op hun beurt bestaan uit 20% glasvezel en 80% carbon (50% vezels x 80% carbon = 40% carbon in totaal)
cf. gedetailleerde samenstelling

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Paal schacht 50% Hars, 40% Koolstofvezel, 10% Glasvezel handvat 60% Polypropyleen, 30% Kurk, 10% Polycarbonaat Polsband 60% Polyester, 30% Polyurethaan, 5% Polyoxymethyleen, 5% Messing Paaltip 50% polyamide 6.6, 50% Tungsten Pad voor paal 100% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen

VOORRAADADVIES

Tip van het Newfeel-team: bewaar je nordic walking stokken op een goede verluchte plaats, beschermd tegen vocht en licht.

TESTS

IN DE PRAKTIJK: Alle Newfeel-producten worden getest door representatieve nordic walkers, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het beoogde gebruik: aantal sessies, duur, snelheid, weersomstandigheden enz. IN HET LAB: De eigenschappen en voordelen van alle artikelen van Newfeel worden getest in het lab. Dankzij al die tests kunnen we onze artikelen goedkeuren en voortdurend verbeteren.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten