Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

Ontbijt Spordej Bio chocolade zakje van 300 g

€1600
€5334/kg

Op zoek naar een sportief ontbijt? Spordej Bio van OVERSTIM.S is ideaal om volop energie te tanken voor een training of wedstrijd.

"Spordej is klaar in 1 minuut en een combinatie van biologische en voedzame ingrediënten die je energie(2) geeft, licht verteerbaar (3) en geschikt voor sporters. "

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Energiewaarde

438 kcal per 100 g Spordej Bio.

Bevordert de spijsvertering

Bevordert de spijsvertering

Calcium draagt bij tot de normale werking van je spijsverteringsenzymen.

Samenstelling

Samenstelling

Biologische ingrediënten, vegan en glutenvrij

TECHNISCHE INFORMATIE

WAAROM SPORDEJ BIO GEBRUIKEN?

Hoewel de meesten wel weten dat specifieke voeding nodig is bij wedstrijden, wordt er vaak nog te weinig aandacht besteed aan de juiste voeding tijdens trainingsperiodes.
Nochtans bepaalt die zorg voor de voeding de kwaliteit van je trainingen, je vorderingen en vooral hoe goed je in conditie blijft het hele seizoen lang. SPORDEJ BIO is energierijk(2), licht verteerbaar(3), lekker en handig, ideaal dus voor aanvang van een training.

WANNEER SPORDEJ BIO GEBRUIKEN?

"SPORDEJ BIO is snel en makkelijk te bereiden en ideaal als maaltijd voor een ochtendtraining, als ontbijt of op het einde van de dag.

Neem 15 tot 30 minuten voor de inspanning 60 g tot 90 g (3 à 5 eetlepels) SPORDEJ BIO afhankelijk van de duur en intensiteit van de inspanning.

De smaak is niet overdreven zoet en dat is heel aangenaam."

EEN MIX VAN BIOLOGISCHE, GEZONDE EN VOEDZAME INGREDIËNTEN

"SPORDEJ BIO bestaat uit ingrediënten van biologische oorsprong, 100% vegan en glutenvrij:

gemalen boekweit
rijstmeel
gemalen amandelen
lucuma
cacaobonen"

'S OCHTENDS WAT LANGER SLAPEN

Doordat SPORDEJ BIO licht verteerbaar(3) is, kan je het probleemloos eten vlak voor een vroege ochtendtraining zodat je zelfs wat langer kan slapen.

OVERSTIM.S BIO: NATUURLIJKE ENERGIE

Sinds zijn oprichting streeft OVERSTIM.s ernaar gezonde en kwalitatieve sportvoeding aan te bieden. Uit dat streven is in 2008 het assortiment BIO OVERSTIM.s ontstaan, met ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd op kwaliteit, traceerbaarheid en respect voor de regels van de biologische landbouw.

Gebruik

"Dosering:

3 tot 5 eetlepels.
Bereiding:

Doe SPORDEJ BIO in een kom. Doe er je favoriete plantaardige drank (rijstmelk, amandelmelk enz.) of water bij en roer zachtjes om tot je een romige crème krijgt. De crème mag niet te lopend en niet te dik zijn.
Je kan je SPORDEJ BIO aanvullen met vers fruit (banaan, aardbeien, bosbessen enz.) voor een nog lekkerder maaltijd.
Aantal maaltijden:

1 zakje van 300 g: 5 maaltijden.

Voedingswaarde

"Per 100 g: Koolhydraten: 59 g, Eiwitten: 11 g, Vetten: 16 g, Vezels: 7 g, Suikers: 17 g, Vetzuren: 5 g, Calcium: 258 mg (32%*), Kalium: 519 mg (26%*), Zout: 0,08 g, Magnesium: 127 mg (34%*), Energiewaarde: 1833 kJ / 438 kcal.
Per portie (60 g poeder + 50 ml water): Koolhydraten: 35 g, Eiwitten: 7 g, Vetten: 10 g, Vezels: 4 g, Suikers: 10 g, Vetzuren: 3 g, Calcium: 155 mg (19%*), Kalium: 311 mg (16%*), Natrium: 0,05 g, Magnesium: 76 mg (20%*), Energiewaarde: 1100 kJ / 263 kcal. * VWR = voedingswaardereferenties"

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Biologische instantmix als ontbijt of tussendoortje voor sporters. Ingrediënten: bioboekweitmeel (25,5%), biorijstmeel (24%), bio-amandelpoeder (14%), bio kokosbloesemsuiker, stukjes biochocolade (10%) (biocacaomassa 51%, bio witte rietsuiker, biocacaoboter (12,6%), biovanille-extract), stukjes biocacaobonen (5%), mager biocacaopoeder, biolucumapoeder (3%), lithothamnium algen. Geproduceerd in een fabriek waar eveneens volgende producten worden verwerkt: melk, noten, soja, eieren. In overeenstemming met de wetgeving bevat dit product minder dan 20 mg gluten/kg.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, beschermd tegen warmte en vocht.

TESTS

De producten van OVERSTIM.S worden ontwikkeld en gemaakt in ons laboratorium in Frankrijk (Bretagne). Ze zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen deskundigen met een zeer uiteenlopende achtergrond: atleten, ingenieurs, diëtisten, teams van testpersonen. OVERSTIM.s heeft zich altijd gebaseerd op de specifieke kenmerken van iedere sport om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen die beantwoorden aan de eisen van sporters.

Goedgekeurd door

De producten van OVERSTIM.s voldoen aan de AFNOR ANTIDOPINGNORM (NF V 94-001) ter preventie van doping in de sport. Dat geeft je de garantie dat de producten van OVERSTIM.s geen dopingstoffen bevatten, veilig zijn voor amateur- en profsporters en voldoen aan strenge voorschriften voor de selectie van grondstoffen en de productie.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading