Ontwarrende hondenshampoo

€500
€1000/L
8384116

Deze ontwarrende shampoo is perfect om honden van elk ras te wassen.

Deze geurloze shampoo is geschikt voor alle jachthonden vanaf 1 jaar. Hij reinigt de vacht grondig en helpt klitten te ontwarren. De shampoo schuimt goed en beschermt de opperhuid.

Vraag & Antwoord
Fragrance: GEURLOOS
Maat: maatwijzer
0,5 LITER
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2

PRODUCTVOORDELEN

Beperkt geurtjes

Beperkt geurtjes

Zachte shampoo voor elk type vacht, geurloos.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruik

Deze shampoo schuimt goed zodat je hem erg eenvoudig kunt aanbrengen. Borstel, masseer en spoel je hond grondig af voordat je de shampoo aanbrengt om modder en andere onzuiverheden te verwijderen. Zo kan het product beter inwerken en krijg je de beste resultaten. Breng aan op een vochtige vacht en vermijd contact met de slijmvliezen. Een ontwarrende shampoo legt een 'laagje' rond de haartjes om ze gladder te maken. De samenstelling van deze shampoo is ontwikkeld om je hond grondig te wassen.

Voor welke honden?

Deze shampoo is vooral geschikt voor volwassen honden, met andere woorden honden vanaf 12 maanden (naargelang het ras). Aangezien de huid van puppy's nog vrij kwetsbaar is, kun je hen beter wassen met een pH-neutrale shampoo. Met dergelijke shampoo voorkom je het risico op irritaties, rode vlekken en jeuk. Deze shampoo is niet pH-neutraal.

Shampoo zonder parfum

De afwezigheid van parfum heeft twee voordelen: 1. Een geur wordt niet gecamoufleerd door een andere geur. 2. Parfum verstoort de reukzin van de hond waardoor hij het soms moeilijk kan hebben om tijdens de jacht sporen van wild te ruiken.

Te gebruiken tot

Tot 12 maanden na opening te gebruiken.

Samenstelling

Aqua, Natriumlaurylsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Natriumchloride, PEG-200 Gehydrogeneerd Glycerylpalmaat, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Parfum, PEG-7 Glycerylcocoaat, Natriumhydroxide, Glycerine, Benzylalcohol, 2-Bromo- 2-Nitropropaan- 1,3-Diol.

Garantie

2 jaar

Vraag & Antwoord