Onzichtbare sokken cardiofitness 2 paar zwart

€500

Als bevlogen fitnessers hebben we dit product speciaal voor jou ontworpen.

De Domyos-fitnesssokken zijn gemaakt uit een garen dat blaarvorming voorkomt onder de voorvoet, de plaats waar je het meest op steunt bij fitness.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Irritatiewerend

Specifiek garen dat het risico op blaren onder de voorvoet beperken.

Ademend vermogen

Bovenkant in tricot dat de transpiratie absorbeert en naar buiten afvoert

Positiebehoud product

Meer ondersteuning aan de enkel, de voetboog en voorvoet.

Draagcomfort

Extra comfortabel aan hiel en tenen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwerp van de accessoires van Domyos

Het volledige assortiment accessoires is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij fitness. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je uitrusting vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Artikeltest

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Waarom fitnesssokken dragen?

Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone.
We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten